Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vykutálený pomocník z Kladna: Muž vypouštěl ženám pneumatiky a pak jim za úplatu nabízel pomoc!

Autor: rc - 
13. srpna 2016
21:31

Dámám v nesnázích nabízel pomoc muž v Kladně. Za úplatu ženám pomáhal vyměnit prázdnou pneumatiku. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby jim podnikavý senior předtím kola nevypustil…

Policisté v Kladně v neděli odpoledne zadrželi muže, který si netradičním způsobem chtěl přivydělat pár korun. Senior se pohyboval kolem nákupních center a pomáhal ženám za menší honorář vyměňovat prasklé pneumatiky u aut! Na tak galantním gestu by opravdu nebylo nic špatného, jenže tenhle podnikavec jim ta kola předtím sám vypustil!

„Poté počkal, až se žena vrátí z nákupu, a jakoby náhodou se objevil a za malou úplatu nabídl své služby. Jak později jedenašedesátiletý Kladeňák strážníkům přiznal, jedna žena mu dala sto korun a druhá dokonce dvě stě korun. Od třetí ženy nedostal nic, neboť jeho jednání už sledovala ochranka nákupního centra, kterou již předtím strážníci informovali a přímo na místě ho zadrželi,“ uvedla mluvčí kladenské policie Markéta Fröhlichová.

„Hlídka poté muže upozornila, že je jeho jednání nezákonné, uložila mu blokovou pokutu a z místa ho vykázala,“ dodala mluvčí. Podle ní se muž před strážci zákona obhajoval tím, že potřeboval peníze na cigarety a inspiroval se v televizi.

panda82 ( 14. srpna 2016 11:24 )

bojuješ se svou vlastní intenditou?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání