Martucci udělal z rodinného sídla hotel. „Před pár měsíci mi nikdo nevěřil, že zvládnu vybudovat úspěšný podnik, a ještě tak rychle. Můj hotel se zařadil mezi nejlepší po celém kraji Gargano,“ pochlubil se deníku Aha! Martucci.

Svěřil také, že dvoulůžkový pokoj, kde zpěvačka přespávala, vyjde v přepočtu na 2700 Kč, apartmá pak stojí 5800 Kč. „Zámek jsem chtěl sice původně prodat, ale když jsem byl u notáře, rozmyslel jsem si to a nepodepsal. A to i přesto, že jsem musel zaplatit pokutu dvakrát větší, než byla záloha,“ řekl hrabě.

Vznik hotelu odstartovala sázka. „Můj tatínek mi dal nabídku. Pokud udělám ze zámku úspěšný podnik celého kraje, tu pokutu mi zaplatí. A to jsem dokázal,“ raduje se Martucci, kterému se rezervace jen hrnou.

Luxusní hnízdečko lásky

Martucci chodil se zpěvačkou několik měsíců a během toho jí dopřával na svém zámku ten největší luxus. Ubytovával ji v nejkrásnějším apartmá a služebnictvo bylo v pohotovosti 24 hodin denně.

Pletky s mafií

Martucciho úspěch má i stinnou stránku. „Jakmile začal zámek jako hotel prosperovat, mafie se ho hned v rámci zastrašení a vydírání pokusila zapálit,“ šokoval hrabě. Okamžitě vše nahlásil na policii. „Naštěstí se oheň podařilo rychle uhasit a ohořely jen vchodové dveře,“ dodal s úlevou.

Romantická koupelna z jiného světa

V historické budově zámku se nachází moderní a navíc také velmi luxusní koupelna, která působí ve staré budově jako z jiného světa. Je v ní rafinované osvětlení a také obrovská vířivka, takže nabízí mnoho romantických chvil.

Vyhlídka na moře

Bartošová trávila s Martuciim romantické večery na balkoně. Milovala zdejší výhled na moře a západy slunce.

Ivetin oblíbený hudební salonek

Některé večery však trávila Iveta s Martuccim v hudebním salonku. Oba pojila velká láska k hudbě a především ke zpěvu. Seděli spolu u klavíru, prozpěvovali a Iveta se tak postupně dostávala do formy.

Reprezentativní salon s jídelnou

Mezi nejreprezentativnější místnosti zámku pak patří rudý salon, který je spojený s jídelnou. Zde se vedle milostných hrátek Martucciho s Ivetou odehrávaly i odpolední čaje s jeho matkou.

Fotogalerie
51 fotografií