Když Gábi zveřejnila ve svém profilu na Facebooku fotku se sestrou Lilly Miriam Vránovou (57), většina jejích fanoušků si myslela, že jde o koláž hereččiny fotky ze současnosti a z mládí. „Milá Gabi, asi mě šálí zrak, vrátila ses v čase? Neuvěřitelná podoba?“ napsala Eugenie Číhalová.

„Já teď za sestrou poletím, tak jsem zveřejnila naši společnou fotku a napsala jsem, že se na ni těším! Překvapilo mě, že mnoho mých příznivců nevědělo, že mám sestřičku,“ svěřila se Blesku Vránová. „Mia je o celou generaci mladší než já, byla maminčiným čtvrtým dítětem! Narodila se, když mamince bylo 45 let. Moc se na ni těším,“ řekla nám před odletem Vránová.

Miriam v roce 1979 absolvovala brněnskou konzervatoř a zahrála si např. ve filmech Indiáni z Větrova a slavném seriálu Slovácko sa nesúdí. V roce 1982 ale emigrovala se svým tehdejším manželem Zdeňkem Maryškou (69) do San Franciska, kde žije dodnes. Postupně si tam vyzkoušela několik profesí, např. vyučovala češtinu na City College.

V současné době hodně cestuje a účastní se pravidelně humanitárních misí. Věnuje se také škole fotografování, sportu a svému současnému partnerovi, muzikantu Petru Tittlebachovi. Miriam by si nicméně ještě někdy ráda střihla nějakou roli. „Alespoň jednou být na jevišti a zahrát si! Myslím, že na to mám a že by to bylo dobrý,“ prohlásila.

Fotogalerie
17 fotografií