Od nečekaného rozchodu s Lucií Borhyovou byl exsporťák Michal Hrdlička pod palbou kritiky. A moc tomu nepomáhal ani svými opileckými aférami, nad kterými zůstával člověku rozum stát. Korunu tomu nasadil v Karlových Varech, kde divočil s jinými dívkami, zatímco jeho - v té době už přítelkyně - Karolína Plíšková bojovala o vítězství na tenisovém kurtu. I když mu Karolína jeho dovádění odpustila, její fanoušci nikoliv. A oba nyní musí nést následky Hrdličkových chyb.  

Když si zamilovaní dali na sociální síť fotku, kde spolu stojí v objetí a tváří se spokojeně, mnozí neváhali a přímo napsali, co si o jejich vztahu myslí. „Nakopal bych toho blbečka do koulí,“ zněl jeden z těch mírnějších komentářů. „Láska? Vždyť je to ko*ot! Platíš za něj Borhyové alimenty?“ napsal jiný z komentujících. Tuto situaci však už Karolína odmítla snášet a sama napsala: „Myslím, že vám do toho nikomu nic není tady, ale já vím, ta závist,“ povzdechla si, většinu negativních komentářů smazala a omezila přístup na svůj instagramový účet.

Hrdlička se rozhodl, že se s nikým mazat nebude a svůj účet nechal sice lidem přístupný, ale všechny komentáře po fotkami smazal. I ty kladné i ty záporné. A je pravda, že těch negativních bylo o hodně víc. Co na to říct...co si Hrdlička nadrobil, to si teď také musí sníst. Případně trávit čas mazáním nevhodných příspěvků ze sociální sítě...

VŠE O MICHALU HRDLIČKOVI A KAROLÍNĚ PLÍŠKOVÉ NA BLESK.CZ>>>ZDE!

 

Fotogalerie
61 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička na baru Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička se ve Varech zlil jako dělo! Líbal se s každou a pak močil na ulici! Blesk TV