Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Otec nechal dceru sníst syrové srdce jelena, kterého sama zastřelila

Autor: shp - 
25. srpna 2016
16:29

Je jí teprve osm let a o její správné výchově nyní pochybuje celý svět. Malou Chloe Yuile z Nového Zélandu vzal v tomto útlém věku její otec Johnny na lov. Že ji nechal zastřelit jelena, je už samo o sobě dost kontroverzní. Ale k čemu ji navedl poté, z toho zůstává rozum stát.

Děvčátko, které by si mělo hrát s domácími mazlíčky, zabíjí divokou zvěř. „Podívejte se na moji malou růžovou ninja princeznu s jejím prvním jelenem – mladým kusem. Zastřelen byl v listnaté části kamarádovy farmy minulý víkend,“ napsal pyšný otec Johnny Yuile.

Milovala to. Bylo to ale pro ni trochu více chůze. Zůstali jsme přes noc, vstali brzy a lovili většinu dne,“ popsal svoji taktiku na Facebooku. Jenž poté, co dívka zvíře zastřelila, ji otec navedl k něčemu naprosto nepochopitelnému a odpornému.

Když vykuchával jeho maso, vyřízl i srdce, které podal Chloe a nechal ji, ať se do něj syrového zakousne. Hodování na mase pak vyfotil a k snímku napsal: „Ukousla si kousek z jeho třesoucího se srdce. Do toho Chloe!“ Vlna znechucení z celého světa pak na sebe nenechala dlouho čekat.

oliiiii3 ( 29. července 2017 08:21 )

To je výchova, jeden blbější než druhý, oba zastřelit.

krtek. ( 24. července 2017 20:50 )

nechat urychlene vysetrit oba, jeho na psychiatrii a ji na veterine jestli nahodou nema svalovce nebo podobnej sajrajt z tepelne neupraveneho masa

Kekky ( 30. srpna 2016 17:57 )

Myslím že to není špatné jsou daleko horší věci které může otec přimět dítě dělat a to že si užívají čas spolu na lovu je jedna věc jen nechápu to pojídání srdce myslel jsem že to je už vymřelá tradice. Můj otec byl alkoholik který mlátil jak mě tak moji matku takže vím že kdyby mě můj otec vzal na lov tak by z toho byly vzpomínky daleko lepší a zajímavější než nějaké nudné,všední a nebo žádné.

naidka ( 26. srpna 2016 11:13 )

Tak toto už není vtipné jsi odporné, hulvátské prase. A už nic nepiš.

sores ( 26. srpna 2016 11:02 )

 Naprosto za vše mohou z 90% dospěláci-rodiče!!! To se pořád nadává jaká je mládež zkažená a kdo za to asi tak může??? Příklady přeci táhnou!Jak se chovají rodiče a k čemu své potomky učí a nabádají tací přeci jsou!Takže mládež není zkažená, tu zkazili rodiče a kazí dospěláci! otec té holčiny by zasloužil pořádně přes d.r.žku,do.bytek odporný!

Zobrazit celou diskusi