Je vidět, že ti dva mají stále podobné spády. Jejich vztah, který začal v roce 1999, nebyl žádnou náhodou, rozuměli si.

Taťána si v Kitzbühelu dokonce tak trochu zahrála na Karlův první nezapomenutelný klip k písni Zdvořilý Woody (v roce 1963, kdy Gott tento klip natočil, přišla Taťána na svět). Na louce se vyfotila se stádem krav a jednu dokonce pohladila. „Zvířata miluju. A bylo mi najednou na té louce tak příjemně,“ svěřila se Taťána nadšeně. Má náročné zaměstnání, pracuje v bance, a váží si proto každé volné chvíle, kterou pro sebe má.

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ NAJDETE>>>ZDE!

Když Smutná Slavíka ještě v minulém století poznala, byla sice vdaná, ale už dva roky s manželem nežila. Do toho jí zemřela maminka a Karel jí byl v bolesti a starostech velkou oporou.

Do vztahu se neslavně vložila Tánina předchůdkyně Marika Sörösová (40). Když je spolu načapala v Gottově mercedesu, ztropila scénu a urvala Slavíkovi zrcátko. Tenhle zážitek ještě oba milenci vydýchali. Jejich vztah ale postupem času vyšuměl. A Karel potkal Ivanu Macháčkovou (40), kterou si pak v roce 2008 vzal za ženu.

VŠE O SLAVÍKOVĚ MANŽELCE IVANĚ NA BLESK.CZ>>>ZDE!

Slavík staví venkovské panství

V obci Doubice na hranicích Českého Švýcarska roste raketovým tempem Karlova roubenka. Podle informací Blesku by rodina Gottových chtěla už na podzim své venkovské sídlo využívat.

Fotogalerie: GOTTOVO LUXUSNÍ SÍDLO NA PRODEJ
46 fotografií

Fotogalerie
70 fotografií