Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Modrooký popravčí v řadách ISIS! Vraždící chlapec je mladý Brit

Autor: msy - 
27. srpna 2016
12:55

Z tohoto videa mrazí. Odhaluje pět mladých chlapců, kteří stojí se zbraněmi nad vězni a chystají se je popravit. Jeden z chlapců je Abu Abdullah al-Britani, což je jméno, které je u britských džihádistů oblíbené. Je to běloch, má modré oči a je mu kolem dvanácti let. Zdá se, že mluví plynně arabsky a umí velice dobře se střelnými zbraněmi.

Groteskní devítiminutový záznam byl nejspíš natočen nedávno v hlavním městě islámského státu Rakka v Sýrii. Je vidět, že čím blíž je organizace středu regionu, tím brutálněji se chová.

Pět chlapců, kteří pochází z Británie, Egypta, Turecka, Tunisu a Uzbekistánu mává zbraněmi a má na sobě armádní oblečení. Jeden z mladíků chladnokrevně vykřikne něco v arabštině a pak udeří jednoho ze zajatců po hlavě. Poté všichni zvednou zbraně a zajatce popraví. Jde o ateistické kurdské bojovníky, kteří byli zajati během bitvy.

Abu znamená syn (někoho) v arabštině, což by mohlo naznačovat, že chlapec je synem Abdullaha al-Britani, mladého britského džihádisty, který se oženil v Sýrii, ale byl zabit během náletu.

V deníku Times se píše, že chlapec řekl v arabštině toto: „Nikdo Kurdy nedokáže zachránit, ani s pomocí Ameriky, Francie, Británie, Německa nebo samotného ďábla.“

Pak začne zvolávat Alláha a ostatní se přidají ve sborovém Allahu Akbar, což znamená Bůh je velký. Pak zvednou svoje zbraně k obloze a zastřelí vězně. Později jsou jejich těla ukázána zblízka a jsou vidět stopy po kulkách.

Ve Velké Británii je člověk trestně zodpovědný už od deseti let. Takže pokud by byl britský chlapec chycen a poslán zpět do své země, mohl by být souzen za vraždu.

Je pravděpodobné, že v Sýrii a Iráku bojují takto tucty britských džihádistů. Minulý rok byl v Sýrii zabit 25letý Assad Uzzaman z Portsmouthu, který používal přezdívku al-Britani.

ISIS posílá do boje opakovaně dětské vojáky. Spekuluje se o tom, že jim dochází dospělí muži, jak se stahují z pozic v Sýrii a Iráku a vrací se zpět do Rakky.

Děti v moci džihádistů

ISIS nyní využívá nebývalé množství dětí k různým sebevražedným útokům v regionu i mimo něj. Během měsíců byly zrekrutovány tisíce dětí pod šestnáct let. Jakmile je IS nabere, jsou naprosto izolovány a tráví čas pouze s veliteli, kteří je trénují a učí je zákon šaría.

Zmanipulovány jsou i malé děti. Od chvíle, kdy jsou schopné odrecitovat pasáže z Koránu až po moment, kdy oddaně věří tomu, že největším počinem člověka je zemřít ve jménu samozvaného vůdce ISIS, Calipha Abu Bakra al-Baghdadi.

Ve výcvikových táborech jsou děti neustále krmeny různými DVD z džihádistických operací proti bezvěrcům, což v nich pěstuje vražednou nenávist. Mají naprostý zákaz přístupu k internetu a televizi.

hejhej ( 27. srpna 2016 17:33 )

rentierskej: Za veškeré zlo, vraždy, násilí války mohou fanatičtí vyznávačí církví, v tomto případě muslimské.

frantaklika ( 27. srpna 2016 15:31 )

šanci by dostat mohli, aspoň někteří , každopádně mimo evropu

gabreta ( 27. srpna 2016 15:24 )

Jsně. Přijmout do EU, jako oběti bojů. To je ten správnej směr! Nechceš je jako sousedy??

pomoooc-hori ( 27. srpna 2016 14:44 )

Zavři tu držku, kriple

maledivy2016 ( 27. srpna 2016 14:31 )

Spratky popravit stejně jak to dělají oni, nejdřív pěkně 50 ran bičem, potom kamenovat, polit olejem a zapálit, pomalinku řezat hlavu tupou pilou!

Zobrazit celou diskusi