Jedna z nejhezčích českých youtuberek Týnuš Třešničková, která má v současnosti přes 150 tisíc sledujících, někomu zřejmě pořádně leží v žaludku. Na blogu Agresoři.com byly zveřejněny fotografie, na kterých je údajně Týnuš tak, jak ji příroda stvořila.

Jedná se o sérii šesti fotek, které jsou vetšinou focené mobilem před zrcadlem v koupelně. Na některých je dívka jen v kalhotkách, jindy je zcela nahá, na některých si zakrývá prsa rukou, jindy je zcela odhaluje. Mezi fotkami jsou však ještě dva peprnější snímky. Je na nich vidět „pouze“ torzo těla ležící na růžovém holčičím povlečení s Hello Kitty. Na jedné je vidět ruka v rozevřeném rozkroku, na druhém si dívka vyhrnuje tričko a se smyslným pohledem neviňátka zírá do objektivu.

 

Dvojčátka👯 #dutchbraids#sparklydress#darklips

Fotka zveřejněná uživatelem Týnuš Třešničková (@tresnickova),Čen 3, 2016 v 8:04 PDT

To však není všechno. Autor se na blogu opřel i do jejího přítele Tomáše Weise, který má na YouTube také svůj kanál. Přišel s videem, kde má Tomáš za peníze orálně uspokojovat jiného muže a to vše se přitom natáčí na kameru.

Týnuš, která se ve svých YouTube videích zaměřuje hlavně na módu, líčení a lifestyle a předvádí nové produkty, na Facebooku po zveřejnění fotek tvrdila, že jde o fotomontáž z photoshopu.

V neděli se na YouTube Týnuš k celé záležitosti vyjádřila znovu, když odpověděla na jeden z komentářů, který pochyboval o tom, že se po tomhle sprostém útoku vůbec někde v brzké době ukáže. Ale Týnuš všem jasně vzkázala: „Nevidím jediný důvod, proč bych se neměla ukázat :) Nějaký chudáčci mě nerozhodí.“

Fotogalerie
6 fotografií