Celkem šest ročníků soutěže odvysílala na svých obrazovkách televize Prima. S ohledem na jiné programové priority televize Prima se obě strany dohodly na ukončení vzájemné úspěšné spolupráce.

„Televize se nyní mnohem více zaměřuje na klasickou vlastní tvorbu, a tím pádem i celková skladba a charakter našeho programového schéma jsou nyní jiné. Každopádně chceme poděkovat za možnost přinášet našim divákům po tak dlouhou dobu zajímavý souboj, ve kterém hlavní roli hraje ženská krása, šarm a osobní kouzlo. Přejeme České Miss do budoucna jen to nejlepší,“ uvedl Marek Singer, generální ředitel Prima Group.

Obě strany se rozešly v dobrém. Za spolupráci televizi Prima poděkovala i výkonná ředitelka soutěže Česká Miss Lucie Výborná. „Děkujeme televizi Prima za dosavadní partnerství, které bylo přínosné a zajímavé. Po vzájemné domluvě se obě strany rozhodly nepokračovat ve spolupráci. Tento krok pouze naznačuje změnu generálního mediálního partnera a soutěž to nijak neohrozí. S televizí Prima budeme i nadále propojeni, mimo jiné díky moderátorským úspěchům některých našich vítězek,“ řekla.

Nyní zůstává otázka, která z konkurenčních televizí se ujme vysílání dalšího ročníku soutěže krásy.

Fotogalerie
16 fotografií