Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexuální skandál na Slovensku: Dívky popsaly orgie s terapeutem!

Dívky se svěřily, že je zaměstnanci resocializačního ústavu zneužívali.
Dívky se svěřily, že je zaměstnanci resocializačního ústavu zneužívali.  (Autor: TV Markíza/TVNoviny.sk)
Autor: lm - 
12. září 2016
22:00

Měly tu být v bezpečí, stranou od alkoholu, drog a všeho špatného, namísto toho ale byly sexuálně zneužity! Slovenskem hýbe skandál obřích rozměrů poté, co TV Markíza zveřejnila reportáž o poměrech v resocializačním zařízení v Galantě.

Vše odstartoval případ mladé Natálky, která se do resocializačního ústavu dostala ve 14 letech poté, co se chytla špatné party a začala užívat drogy. Do Galanty ji nechala umístit její maminka, která doufala, že tu dívka bude stranou od všeho špatného a začne nový život. Na místo toho si tu ale prožila neskutečné hrůzy!

„První měsíc, jak jsem tam byla, tam byl jeden terapeut, který byl sám přeléčený narkoman. Myslela jsem si o něm, že je v pohodě a chce nám pomoci. Jednou večer přišel za mnou na pokoj, zavolal mě na cigaretu, že ať si jdu zapálit. Pak jsme se vrátili na pokoj a vyspala jsem se s ním. Řekl mi, že za to tam budu mít nějaké výhody. Že když budu hodná, tak bude chodit Ježíšek,“ popsala dívka slovenské televizi Markíza.

Navíc zvrhlý terapeut nebyl údajně jediný, kdo dívky zneužíval! Podle zjištění televize mělo mít více zaměstnanců styk s chovankyněmi. Byly minimálně tři (dívky), o kterých vím jen já,“ uvedla Natálka. „Opil tři děvčata a vyspal se s nimi. Viděla jsem, jak byl s nimi v pokoji. Měli tam chlast a ony polonahé běhaly po pokoji,“ potvrdilo druhé děvče, které bylo rovněž zneužito. 

Televize Markíza část reportáže natočila už před rokem. Tehdy ji ale neodvysílala kvůli údajným výhrůžkám rodině a také redaktorce. Ředitel ústavu tehdy Natálčině matce slíbil, že dá vše do pořádku. Když ale matka přišla dívku navštívit, nechtěli ji k ní pustit. Pak ji našla polonahou na zemi v hrozném stavu. V nemocnici, kam dívku matka odvezla, zjistili, že má dvě pohlavně přenosné nemoci.

O šílených poměrech v zařízení hovoří v reportáži i další rodiče. Šikana a bití tu měly být na denním pořádku. Zaměstnanci měli dětem nadávat do »feťáků« a říkat jim, ať »zdechnou«. „Dala jsem tam léčit feťačku a vrátili mi psychicky narušenou osobu,“ přiznala jedna z matek s tím, že její dcera si z ústavu rovněž přivezla pohlavní chorobu.

Vedení zařízení všechny informace popírá a slibuje vysvětlení po návratu z pobytu v Chorvatsku. Případem se na podnět prezidenta Andreje Kisky zabývá i policie.

maledivy2016 ( 13. září 2016 12:48 )

snehulak ( 13. září 2016 09:26 )

Jak jste došli na orgie? kdyby tam byly společně dvě-tři, možná by to orgie mohly být. Takže tohle byly "jen" nějaké trestné činy, jejichž názvy a počet specifikují policajti. Narkoman coby terapeut? To se zhlédli v KLINICE? Asi je to mezi feťáky normálka.

karllos.dc ( 13. září 2016 07:24 )

Sexuální skandál na Slovensku? Jaký skandál, vždyť to jsou fetny (bezcená špína). Za fet vykuchá vlasní matku

janka69 ( 12. září 2016 23:25 )

 veď tie dievčatá , tie ešte deti , sa s nimi vyspali dobrovolne....taká zkazená a z zvrátená je dnes mládež....

nyctereutes ( 12. září 2016 22:32 )

A feťák není psychicky narušená osoba? Ona řekne: Vyspala jsem se s ním... To je normální?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání