Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nový love song proti nenávisti. I miss Bezděková v něm bojuje proti strachu z odlišnosti

Autor: dv - 
22. září 2016
22:44

Senioři, Asiati, gay pár, manželé, randící omladina... A doteky, láskyplné pohledy, polibky. To je v kostce scénář nového videoklipu Two Birds, ve kterém si zahrála i Česká Miss 2016 Andrea Bezděková.

Hudebník Jan Nedvěd videoklipem Two Birds chce světu vzkázat, že „láska nezná hranic.“ V produkci hudebního vydavatelství Mad Baker Music za čtyři natáčecí dny v pražských lokalitách vznikly záběry plné lásky a něhy.

Klip se nese v duchu „hate free“ a zobrazuje neobyčejně obyčejné páry, které můžete běžně potkat na ulici. „V současné době mám pocit, že místo toho, abychom se stávali tolerantnějšími, nosí v sobě většina z nás strach z odlišnosti. Ať už se jedná o národnost, barvu pleti, nebo jen jiný pohled na svět,“ říká Jan Nedvěd.

Nová skladba byla poprvé představena začátkem tohoto roku, kdy se její část objevila v televizní reklamě. Videoklip režíroval Jan Svoboda.

Luft ( 23. září 2016 01:46 )

nic nevypovídající písnička,naprosto mimo realitu.doba angažovaných písniček bohužel neskončila.

lebedak2 ( 23. září 2016 00:19 )

Nový love song proti nenávisti? No výborně,můžete ho pouštět těm muslimským rasistickým zrůdám,co chtějí v souladu se svojí víru "nevěřící" zotročit nebo rovnou vyvraždit od rána až do večera.

Zobrazit celou diskusi