Hádka podle webu TMZ započala na palubě letadla, které letělo z Francie, nejprve mezi Angelinou a Bradem. Do toho se vložil nejstarší syn Maddox, který začal bránit svoji matku. Pitt se měl poté vrhnout na syna. Angelina ho od něj odtrhla a postavila se mezi ně. Podle zdroje DailyMailu se však herec svého syna nedotkl. Obvinění, že své děti herec týrá nebo zneužívá, je podle něj přehnané a vykonstruované.

Brad Pitt je kvůli tomuto incidentu vyšetřován FBI a sociálkou v Los Angeles. „Incident, který se stal na palubě letadla, které dopravovalo Brada Pitta s dětmi, stále vyšetřujeme. Podrobíme ho vyšetřování na federální úrovni a shromáždíme všechna dostupná fakta,“ stálo v prohlášení FBI.

Slavný hollywoodský herec, který se kvůli Angelině Jolie rozvedl s oblíbenou herečkou Jennifer Aniston, údajně v letadle zbytečně křičel a po přistání letadla se navíc chvástal a pak chtěl nenápadně zmizet. Navíc byl prý opilý. Tento incident nahlásil příslušným úřadům anonym přímo z paluby letadla.

Ve čtvrtek ráno bylo viděno před domem Jolie a Pitta v Hollywoodu policejní auto. Brad je nyní v domě sám. Angelina s dětmi odjela do Malibu, kde momentálně bydlí v pronajatém domě. Žádost o rozvod prý pro Pitta nebyla překvapením. „Apeloval na Angelinu, aby to vyřídili v tichosti – ne kvůli záchranně jejich manželství, ale kvůli dětem – jeho požadavky však byly herečkou ignorovány,“ uvedl zdroj magazínu People s tím, že bodem zlomu mohlo být také to, že herec Angelině sdělil, že už nemůže dál, ona byla zlomená, a proto takto reagovala.

Tato situace měla být pro Jolie hlavním důvodem, proč zažádala o rozvod. Jde jí totiž údajně pouze o bezpečí dětí. Další možností by však také mohla být její posedlost představou, že ji Pitt podvádí. Byla také přesvědčená o tom, že má slavný herec poměr s kolegyní Marion Cotillard, která navíc oznámila, že je těhotná.

Fotogalerie: Rozvod Jolie a Pitta: Bitva o 10 miliard a…
62 fotografií

VŠE O ROZVODU ANGELINY JOLIE A BRADA PITTA NA BLESK.CZ>>>ZDE!

Fotogalerie
37 fotografií