Hodněkrát se spekulovalo, proč tam za Luckou nejezdím. Válka v rodině a já nevím, co všecko se psalo. Pravda je taková, že máme nemocného pejska, kokříka Mišku, kterému píchám dvakrát denně inzulin a který bere prášky na štítnou žlázu, a taky máme čtyři kočky. Tím pádem jsme to udělali tak, že do Kanady jela moje žena Hanka a já se tady staral o domácnost. Zkrátka si na Lucku a kluky musím vždycky počkat. Zhruba tak dvakrát do roka,“ vysvětlil hudebník a otec Lucie Vondráčkové Jiří.

I když se za dcerou a její rodinou nebyl ještě v Kanadě podívat, o nic nepřichází. Komunikují spolu totiž hlavně přes Skype. „Takhle se třeba s Hankou (maminka Lucie – pozn. red.) procházíme po Montrealu – jsme s Luckou a klukama, když jdou třeba na plavání. Matyáš nám na ulici ukazuje, kudy vede cesta… Po téhle stránce je ta technika úžasná. A já zas vypravuju Matyášovi, co jsem mu připravil, až přijede,“ uvedl Jiří v rozhovoru na iDnes.cz.

Letos v létě spolu otec a dcera zajeli hudební turné po Česku, které bylo velmi úspěšné. V Kanadě by tomu však tak nebylo. „Zpíváme oba nejradši česky, takže v Kanadě by to bylo celkem mimo mísu,“ vysvětlila Lucie. „I kdybych do Kanady někdy přijel, nezpívali bychom tam. Lucka tam žije jiný život. Neprezentuje se tím, že je zpěvačka – zpívá v Česku, v Montrealu je supr máma,“ dodal Jiří.

VŠE O LUCII VONDRÁČKOVÉ NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

Fotogalerie
26 fotografií