Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílená jízda mladíka v mercedesu: Naboural hned tři zaparkovaná auta, jedno převrátil na střechu!

Autor: haj - 
25. září 2016
11:05

Jako šílený se choval mladík (23), který zřejmě opilý sedl v neděli brzy ráno za volant svého mercedesu a začal bezohledně demolovat ostatní zaparkovaná auta ve Vestci u Prahy. Naboural hned do tří vozů a během nárazů poškodil i své auto natolik, že ho z něj posléze museli vyprostit hasiči. Šofér během zásahu jen s klidem seděl a čekal a nakonec se nechtěl ani podrobit dechové zkoušce.

Řádění mladého řidiče se odehrálo kolem páté ráno v jednosměrné ulici U Strouhy mezi rodinnými domky. Místní prý nejprve probudilo jakési opilecké vyřvávání a poté už slyšeli jen kvílení pneumatik a velkou ránu.

Černý mercedes nejprve najel do octavie zaparkované u chodníku. Nabouraný vůz se nárazem otočil o 180 stupňů a skončil v přístřešku na popelnice – asi 30 metrů od místa, kde původně stál. Přitom se zřítil sloupek přístřešku a autu rozbil předek napadrť. Šoférovi se ale demolování asi zalíbilo a nabral ještě toyotu u protějšího chodníku – strčil ji do fiata, který stál před ní. Součástky z aut se rozlétly po celé ulici.

Zanedlouho se na místě objevili záchranáři, policisté i hasiči. Poslední jmenovaní mladíka vyprošťovali z auta, zatímco on podle svědků jen seděl a čekal. Ani po zásahu ho stoický klid nepřešel. Nic z toho, co provedl, nechtěl nijak komentovat.

Odmítl i dechovou zkoušku na alkohol a raději se nechal z preventivních důvodů odvézt sanitkou na vyšetření do nemocnice. „Třiadvacetiletý řidič, který byl pravděpodobně pod vlivem alkoholu či jiné návykové látky, byl s lehkým zraněním převezen do pražské nemocnice, kde bude odebrán i biologický materiál,“ potvrdila pro TV Prima mluvčí policie Michaela Richterová.

Pokud krevní testy potvrdí, že řídil opilý, či možná dokonce zfetovaný, hrozí mu pobyt ve vězení a rovněž kompletní úhrada způsobené škody. Zatím v jeho neprospěch mluví i vnitřek mercedesu, kde se našli zvratky. Šofér si ulevil na dveře a také do přihrádky spolujezdce.

Po dobu vyšetřování dopravní policie celou ulici uzavřela. Nyní mají za úkol prověřit okolnosti a motiv podivné nehody. Podle informací televize Prima si nejvíce zdemolované vozidlo jeho majitel přitom zakoupil jen pár dní předtím.

evolve ( 25. září 2016 12:02 )

Ten chudák mladík, jel urcite z kostela, kde trávil celou noc s farářem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání