Láďa, který dluží finančnímu úřadu horentní sumu ve výši šesti milionů korun, během Výměny na kameru nabubřele přiznal, že do práce jít nehodlá. Stejně by mu totiž prý celou výplatu sebrali. Podobnými hláškami po celý týden nešetřil a neváhal tak ze sebe před celým národem udělat pitomce. Hlavně aby bylo všem doma jasné, že on má vždycky pravdu, a co řekne, tak platí.

Sylvu, která mu deset dní hrála manželku, nejdříve balil a posléze ji jen urážel a ponižoval. Dítěti dal ruku na horkou plotýnku sporáku a psa vyhodil na ulici, protože se vykálel v bytě. Beztak určitě strachy z takového násilnického páníčka. Diváci ho po odvysílání dílu odsoudili a Sylva si od něj také nenechala nic líbit.

Když spolu vyrazili na výlet na pražskou Náplavku, došlo taky ke konfliktu, který se do vysílání nakonec ani nedostal. Na zemi prý ležely injekční stříkačky a Sylva za Láďou šla s tím, co dělat. „Ptala jsem se ho, co se dělá se stříkačkami tady v Praze, u nás v Táboře to řeší policie,“ popisovala. Představa, že by se tu nějaké dítě píchlo jehlou, kterou použil nějaký feťák, ji zřejmě vyděsila.

Láďa policii ale zavolat nechtěl a byl jednoznačně proti tomu. Vyjel po Sylvě, že to není jeho starost a odmítá to řešit. Tvrdil, že stříkačky tu nikoho neohrožují, a bál se, že by policie zavřela jeho. A tak ani jedno odpoledne nemohl být v rodině klid.

 

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Život ve sklepě a náhradní manžel, který dělá naschvály! 

Manželky se proti němu spojily

Láďa dělal peklo ze života nejen Sylvě, ale i své skutečné ženě Monice (27) a jejich dvěma dětem, z nichž starší syn z něj měl opravdu velký strach. Teprve Výměna manželek však Monice otevřela oči a dodala jí odvahu od tyrana odejít. Utekla před ním do Tábora a právě Sylva jí společně s kamarádkami podala pomocnou ruku a sehnaly a zařídily jí zde bydlení.

VŠE O DRAMATICKÉ VÝMĚNĚ MANŽELEK ZDE>>

Fotogalerie
28 fotografií