Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Míšu (18) unesl a znásilňoval otec se synem. Dívku drželi násilím v karavanu

Autor: shp - 
25. září 2016
20:39

Na povrch vyplouvají děsivé skutečnosti únosu Míši (18). Dívku z Jihlavska unesla trojice mužů, která ji odvezla v karavanu na jižní Moravu a tam ji znásilňovala. Jak zjistil Deník.cz, sexuální agresoři byli příbuzní. Dva z nich byli dokonce otec se synem.

Rodina pochází z Domamilu na Třebíčsku, kde policisté provedli zátah. Od té doby je jejich dům prázdný. „Byl jsem u toho jako nezaujatá osoba. Prohlídka trvala si dvě hodiny. Víc k tomu říci nemohu. Všichni jsme tím byli překvapeni, protože jsme od lidí nezaznamenali žádné stížnosti. S touto rodinou jsme ale ani jako obec neměli žádné problémy,“ řekl webu starosta obce Radek Menčík.

Místní by neřekli, že může jít o sexuální delikventy. Rodina však měla své problémy. „Vůbec nijak se neprojevovali. Loni kolem Vánoc staršímu z Dubských utekla žena a nechala mu tu dvě děti. Od té doby asi trochu blbnul, ale nikdy jsme tu s nimi žádné konflikty neměli. Byli spíše uzavření,“ popsal Deníku jeden ze sousedů.



Nic takového bych do nich neřekl. Nevšiml jsem si, že by se chovali nějak nepřátelsky, nebo dokonce násilně. Něco ale udělat museli, protože před časem jejich dům prohledávala policie,“ vypověděl další soused. Otec (53) se synem (30) jsou stejně jako třetí muž od poloviny srpna ve vazbě.

Policie jejich trestnou činnost spojuje i s pokusem o únos dívky v Třebíči. K tomu ale nedošlo, protože se jí povedlo utéct. Strážcům zákona se ji poté nepodařilo vypátrat. Míša byla unesena z Jihlavska a odvezena do kempu na Hodonínsku, kde byla podle všeho znásilňována. Pak se jí ale podařilo utéct a zalarmovat zaměstnance kempu.

gjim ( 26. září 2016 13:50 )

Pro takovou verbež jenom kastraci mačetou.

havran2 ( 26. září 2016 09:08 )

Uříznout šuliny ! ! !

kdoasi ( 26. září 2016 08:51 )

Hlavně že tady minule o holce většina tvrdila, že si chtěla užít...kreténi

maledivy2016 ( 26. září 2016 06:01 )

Utonulo 168 uprchlíků! HURÁ...!

fotrpjotr ( 26. září 2016 05:51 )

Amputovat penis.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání