Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vnadná Alena Wilson: Miluji ženské křivky, mé modely jsou pro skutečné ženy

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová
27. září 2016 | 06:00

Návrhářka Alena Wilson tvoří nádherné ženské modely. Na ženách si nejvíce váží jejich síly zvládnout vše, co život přináší, a skloubit práci s rodinou. Ví, o čem mluví, doma má dvě malé děti. Nedávno představila svou novou kolekci a tváří se stala herečka Adéla Gondíková. 

„S Adélkou Gondíkovou jsem začala spolupracovat v Karlových Varech, kde měla moje šaty, a musím říct, že pro mě představuje krásnou, přirozenou a reálnou ženu. Mě při tvorbě mých kolekcí nejvíce inspirují právě reálné ženy, ty, které nevidíme vyretušované na obálkách časopisů, ty, s jakými se denně potkáváme. My ženy jsme velice silné, mnohem více než muži,“ vysvětlovala Alena Wilson.

Móda se mění každou sezonu, a jak módní návrhářka sama podotkla: „Musíme jít dál, i kdyby se dělo cokoliv, nemůžeme si dovolit ležet doma s rýmičkou.“ I ona si ale dokáže občas odpočinout. „Nejlepší relax je na dovolené, kde není wi-fi, protože potom je člověk opravdu nucen relaxovat,“ tvrdí Alena, která si s manželem prý nepotrpí na all inclusive hotely, ale od té doby, co mají děti, je tento způsob cestování nejideálnější. 

Video se připravuje ...