Slavná fotka polonahé černovlasé slečny se spícím Jágrem v pozadí byla před rokem doslova hitem internetu a stala se terčem mnoha parodií a vtípků. Kateřina, která si selfíčko s hokejovou legendou pořídila, a dokonce se přátelí s Jardovou přítelkyní Veronikou Kopřivovou (25), tehdy prožívala svých pár minut slávy. Oč byla celá věc zajímavější, dívka byla přitom zadaná.

Fotogalerie: Jágrova holka: Rajda od tyče, nebo…
89 fotografií

Chodila tehdy oficiálně s Dominikem Rudlem (20), rovněž hokejistou. „Život s hokejistou je nejkrásnější, ale i nejtěžší,“ nechala se tehdy Katka slyšet. Jenže teď už si to asi nemyslí, jelikož Rudla vyměnila za jiného mladého sportovce. Tentokráte ale fotbalistu Stronatiho, mládežnického reprezentanta, který netradiční příjmení podědil po italském tatínkovi. Loni přestoupil z Baníku do Austrie Vídeň, která se dnes utká s Plzní.

„Všichni se na zápas těšíme, Plzeň má v Rakousku zvuk. Když ji porazíme, uděláme velký krok k postupu,“ dělal si naděje Patrizio, který se ale ještě letos do sestavy neprotlačil a doposud každý zápas proseděl na lavičce. Kdyby tam skončil i tentokráte, asi by byl rád, kdyby měl po boku svou přítelkyni. Třeba by si mohli vyfotit i nějaké další selfie. Těžko už se ale případným fotkám dostane takové pozornosti jako té loňské.

VŠE O JAROMÍRU JÁGROVI NA BLESK.CZ ZDE>>

Fotogalerie
39 fotografií