S nezkrotným bouřlivákem je konec! Zakladatel Playboye Hugh Hefner (90) v srpnu prodal své legendární sídlo, ale vyjednal si, že zde bude moci bydlet až do konce svého života. Nyní se objevily spekulace, že už to dlouho nebude…

Podle zdroje amerického serveru PageSix se Hefner ve svém miliardářském doupěti hříchu zabarikádoval a dlouhou dobu se neukázal na veřejnosti. Smí za ním jen vybrané návštěvy. „Vypadá, že váží tak čtyřicet kilo a je na tom opravdu velmi zle. Jeho lidé se to snaží ututlat. Dokonce musíte podepsat dohodu o mlčenlivosti, než vás za ním pustí,“ prozradil zdroj.

Hefnerův tým ale tyto spekulace razantně odmítá. „Hugh Hefner je v pořádku. Není žádný tajemstvím, že ho v posledních týdnech trápí bolesti zad, které mu znemožňují chodit ven, ale na 90 let si stále užívá života plnými doušky,“ sdělil jeho mluvčí.

O nepříznivém zdravotním stavu se spekuluje už přinejmenším od loňska. „Už téměř vůbec neopouští svůj domov a odmítá cokoliv na domě měnit. Vypadá to tam jako v 80. letech,“ postěžovala si tehdy jedna z Playboy zajíčků Carla Howe (26). „Většinu času tráví hraním šachů s přáteli nebo se dívá na staré filmy,“ dodala.

Fotogalerie
34 fotografií