Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jsem synem Clintona a černošské prostitutky! Muž tvrdí, že exprezident spal s jeho matkou

Autor: lm - 
4. října 2016
11:16

Třicetiletý Danney Williams z Arkansasu tvrdí, že jeho biologickým otcem je americký exprezident Bill Clinton (70). Jeho matka, černošská prostitutka Bobbie Ann Williams, totiž v době početí jiného bělošského zákazníka prý neměla a mladík je zjevně míšenec.

Danney Williams (30) opět vytáhl do boje! Mladík z Arkansasu dlouhou dobu tvrdí, že jeho biologickým otcem je americký exprezident. Bill Clinton měl mít aférku s jeho matkou v době, kdy byl arkansaským guvernérem. A prý to byl jediný běloch, se kterým jeho matka v době početí provozovala intimnosti.

Prostitutka Bobbie Ann Williams se prý s Clintonem seznámila v roce 1984. Politik rekreačně běhal kolem jejího domu a představil se jí. O několik dní později se vrátil a nabídl jí 200 dolarů za sex v křoví. Poté spolu údajně měli dostaveníčka pravidelně, někdy i s dalšími dívkami.

Zlom nastal, když Bobbie otěhotněla a svěřila se Clintonovi, že dítě může být jeho. „Pohladil mě po břiše a řekl: ‚Holka, to nemůže být moje dítě.‘ Ale já věděla, že je,“ popsala Bobby. Syn se jí narodil 7. prosince 1985. Dítě mělo světlejší pokožku než ona, což pouze potvrdilo její podezření. S žádným jiným bělochem totiž v době početí nespala.

V reakci na příběh americký magazín Star v roce 1999 provedl DNA testy, podle kterých ale muži nebyli příbuzní. Bill Clinton pro tento účel ale vzorek neposkytl, genetika byla srovnána s dostupnými daty ze Starrovy zprávy, ve které byla mimo jiné zkoumána sexuální aférka Clintona s Monicou Lewinsky. Magazín Slate v reakci na to ale uvedl, že test otcovství provedený daným srovnáním bez vlastního biologického materiálu by byl naprosto neprůkazný.

A proč o sobě Danney dal vlastně znovu vědět? „Četl jsem, že už mu moc času nezbývá a chtěl bych se s ním setkat tváří v tvář, než umře. Jen bych si s ním chtěl potřást a rukou a říct mu ‚ahoj, tati‘, než bude pozdě. Chtěl bych se také potkat s Chelsea, přece jen je to má poloviční sestra,“ vysvětlil svou motivaci mladík, který si dokonce změnil své příjmení na Facebooku na Williams-Clinton.

tgbg ( 4. října 2016 19:23 )

 Ten muž má mongolské rysy. To bude spíš Putlerův parchant!

odol ( 4. října 2016 18:34 )

honza54.. ( 4. října 2016 18:00 )

zdenekk? ničím, to je obecní blb

buban ( 4. října 2016 17:50 )

Ejhle, zde možno diskutovat. O nějakém týpkovi v USA. Pod články o kultu "osobnosti" Havla nelze.

naidka ( 4. října 2016 16:51 )

Ještě to zfilmovat a Leonardo DiCaprio si mohl střihnout hlavní roli.

Zobrazit celou diskusi