Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Zralé ženy ukázaly, že to umí lépe než mladice!

  • 11. října 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Melanie Griffith (59)

    Herečka Melanie Griffith dorazila na charitativní akci Carousel of Hope Ball ve sněhobílých dlouhých šatech s efektně řešenými ramínky. I make-up a účes byly naprosto bezchybné. Jediné, co trochu kazilo celkový dojem, byla nápadná zlatá kabelka, která neladila se stříbrnými štrasovými náušnicemi. Ale i tak musíme říct, že na prahu šedesátky je Melanie opravdu kočka!

    Melanie Griffith
    Autor: profimedia.cz

  • Carmen Electra (44)

    Carmen Electra rozhodně zastavila čas! V úzkých šatech s hlubokým výstřihem všem přítomným předvedla, že její sexy proporce se od Pobřežní hlídky příliš nezměnily. Jednu malou drobnost jsme ale přece jen našly. Carmen stále nosí umělé řasy, aby dosáhla pohledu mrkací panenky. Po čtyřicítce už by však měla vsadit na přirozenější líčení.

    Carmen Electra
    Autor: profimedia.cz
  • Sharon Stone (58)

    Jako již tradičně skvěle vypadala i herečka Sharon Stone. Ta vsadila na oblíbenou černou barvu a vyplatilo se! Ve volně střižených šatech s efektním překladem a odvážným rozparkem vypadala perfektně. Černé doplňky vedle černých šatů trochu zanikly, ale rozhodně to nebyl módní přešlap.

    Sharon Stone
    Autor: profimedia.cz
  • Jane Seymour (65)

    Doktorka Quinnová se vůbec nezměnila. Dlouhé vlasy, ofina, široký úsměv a skvělá postava! Od 90. let vypadá stejně, možná ještě lépe. Na červeném koberci se minulý týden ukázala v metalické róbě s decentním rozparkem. Šaty byly svým střihem k postavě nekompromisní, ale hereččino tělo nemá ani v 65 letech žádnou chybu.

    Jane Seymour
    Autor: profimedia.cz
  • Jane Fonda (78)

    Legendární herečka Jane Fonda oblékla nádherné šaty od jednoho z nejúspěšnějších návrhářů současnosti Zuhaira Murada a stala se ozdobou červeného koberce. V květovaných šatech byla nepřehlédnutelná a naprosto dokonalá. Věříte vůbec, že za dva roky oslaví 80. narozeniny?

    Jane Fonda
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.