Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž brutálně zbil těhotnou expřítelkyni a nůžkami jí znetvořil ňadra

Obviněný násilník Tony Ledbetter
Obviněný násilník Tony Ledbetter  (Autor: Reprofoto TV Keloland)
Autor: haj - 
16. října 2016
22:12

Případ, jaký snad v civilizovaném světě nemá obdoby. Američan Tony Ledbetter (45) brutálně napadl svoji expřítelkyni (39), která byla navíc v jiném stavu. Mlátil ji hlava nehlava, až ztratila vědomí, ale tam se nezastavil. Dokonce vzal na ženu i nůžky, s nimiž jí znetvořil bradavky.

Ledbetter byl tento týden v Sioux Falls v Jižní Dakotě zatčen a od té doby je ve vazbě, z níž by se mohl dostat pouze v případě, že by za něj někdo složil kauci v hodnotě 250 tisíc dolarů (6 milionů Kč). Čelí hned osmi obviněním z napadení s přitěžujícími okolnostmi. Za každý z činů by mohl dostat 15 let vězení.

 

Rozhodně nejodpornějšího a nejhrůznějšího činu se dopustil, když se agresivně vydal do bytu své bývalé partnerky a tam se do ní bez smilování pustil, i když byla těhotná. Podle policie ji měl údajně zcela střízlivý Ledbetter nejdříve mlátit do obličeje a do hlavy, dusit ji a umlčovat tím, že jí cpal do pusy pokrývku.

„Křičela a ječela na něj, aby z ní slezl. On jí pak předloktím zmáčkl krk a zamezil jí přístup vzduchu,“ zněla drsná svědectví. Žena, jejíž totožnost nebyla zveřejněna, během napadení hned několikrát ztratila vědomí.

To nejhorší ji ale teprve mělo čekat. Tony totiž chňapl po nůžkách, sedl si na ni a ustřihl jí bradavky. Nebohé a zmrzačené ženě se nakonec podařilo ze spárů násilníka utéci a sehnat si pomoc. Zvláštní je, že Ledbetter v té době už volal policii, aby incident sám ohlásil. Svitlo mu snad na poslední chvíli, co provedl, nebo se jen bál o vlastní kůži a chtěl vše podat trochu jinak, než se to odehrálo?

 

 

zkzkz ( 17. října 2016 10:47 )

hulimihoukolen ( 17. října 2016 10:03 )

No jo, negři...

rescarot ( 16. října 2016 22:39 )

typický obyvatel nejzločinnější země na planetě..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání