Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kam chodí nakupovat Miss Jandová? Budete se divit!

22. října 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Italská značka Tosca Blu, známá svým inovativním stylem a respektováním nejnovějších módních trendů v každé nové kolekci, otevřela svůj třetí obchod v historickém centru Prahy. Nový kamenný obchod tak můžete nalézt v blízkosti známé Pařížské ulice, konkrétně na adrese Kostečná ulice číslo 3.

Na prodejny TOSCA BLU jste prozatím mohli narazit jen v obchodních centrech - v Palladiu a v OC Nový Smíchov. V obou obchodních centrech je prodejna TOSCA BLU takovou třešničkou na dortu, protože se jedná o butik, který se díky kvalitním výrobkům a profesionálnímu servisu řadí mezi nejvýše postavené obchody v obchodních centrech.

Zakladatel značky a Veronika Chmelířová
Autor: TOSCA BLU

Butik TOSCA BLU v Kostečné ulici byl otevřen zejména pro ty, co nemají rádi zdlouhavé nakupování v obchodních centrech a raději dají přednost kamennému obchodu, kde si mohou užít komornější atmosféru celého nákupu. Na velkém openingu tak nemohly chybět ani známé tváře. Mezi účastněnými byl například i fotbalista a soutěžící nejnovější řady Star Dance Ladislav Vízek s manželkou, zakladatel značky Mino Ronzoni, italský tenista Nicola Pietrangeli a uznávaný dirigent Walter Attanasi. A jelikož Italové jsou známi pro svou vášeň ke krásným ženám, nemohly chybět ani missky Zuzana Jandová a Veronika Chmelířová.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: TOSCA BLU

Skvělý poměr ceny a kvality

Návštěvníci inauguračního večírku se mohli pokochat celou novou kolekcí TOSCA BLU Podzim/Zima, která se inspirovala proslulou britskou elegancí a její interpretací v italském stylu. Převažovaly tak typické tmavé, tlumené barvy, hravá geometrie, květinové vzory a sofistikované materiály. Výrobky TOSCA BLUE jsou typické čisté linie, mladistvý vzhled a ženskost.

Autor: TOSCA BLU

Historie TOSCA BLU

Zakladatel značky Giacomo Ronzoni se v počátku své kariéry věnoval převážně výrobě pásků pro různé módní značky. Dnes v obchodech TOSCA BLU najdete dámské i pánské kabelky různých tvarů a velikostí, peněženky, boty, pásky, rukavice a jiné doplňky jako jsou například elegantní šátky.

Více informací najdete na www.toscablu.cz.