Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kresba holčičky odhalila pravdu o kurzu angličtiny: Kněz skončil za mřížemi, rodiče jsou v šoku

Autor: haj - 
20. října 2016
15:27

Když pětiletá holčička z Brazílie odmítla dál chodit na kurzy angličtiny, ale nechtěla říct proč, její rodiče nechápali. Děsivou pravdu se dozvěděli teprve z dceřiných výkresů. Ty odhalily, že dítě bylo sexuálně zneužito. Kdo za ohavným činem stojí?

Dívenku měl na kurzech angličtiny vyučovat evangelický kněz Joao da Silva (54), jenže místo toho ji zřejmě sexuálně obtěžoval. Holčička totiž jednou rodičům řekla, že na další lekce do kostela už nechce jít. Důvody ale zamlčovala, a tak ji rodiče raději nechali vyšetřit psychologem.

Ten jim poradil, aby věnovali pozornost maličkostem a hledali náznaky možného týrání. Nejhorší obavy manželů se potvrdily, když si prohlédli dceřiny výkresy. Místo domečků, kytiček či princezen nakreslila výjev, který značně připomínal sexuální akt. Na obrázku je jedna dospělá osoba sklánějící se nad ležícím dítětem, pravděpodobně jde o muže se ztopořeným penisem.

Vyšetřovatelé nyní případ šetří. Na kněze, který je v současnosti hlavním podezřelým a čelí obvinění z pedofilie, byla uvalena vazba. Podle deníku Sun se už měl farář dokonce přiznat, když na něj po telefonu uhodil dívčin otec.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání