Z Kanady zpět do Česka přiletěla Lucka kvůli natáčení klipu k písni Solnej sloup. Režie se zhostil Vítek Pokorný (51). „S Vítkem jsem již pracovala a má výborné nápady,“ pochvalovala si zpěvačka.

Nápad s ohněm ale tentokrát nepatřil k nejšťastnějším. V jednom ohni Vondráčková natáčela nejdříve v pondělí v Praze, kde vše probíhalo bez problémů. V úterý se celý její tým i se štábem přemístil na zámek Líšno, kde si zpěvačka opravdu zkusila. Režisér klipu totiž nechal zapálit vrata, v nichž měla v lehkých letních šatech stát a zpívat.

„Lucka mávla v blízkosti ohně šaty a ty hned začaly hořet. Byl to trochu šok,“ svěřil zdroj s tím, že se Vondráčkové naštěstí nic nestalo a vzala to nakonec s humorem. „Při scéně u hořících vrat naštěstí asistoval hasič, který byl hned v pohotovosti a celou situaci zachránil,“ řekla Blesku zpěvačka, kterou potrápil nejen oheň.

V letní róbě jí byla po celou dobu ukrutná zima. Přece jen v sychravém podzimním počasí se teplota pohybovala jen pár stupňů nad nulou. Lucie se tak musela zahřívat nejen teplým čajem, péřovým kabátem, ale i zapálenými svícemi, které pro klip, jenž má mít premiéru do konce října, využila.

Do Česka Vondráčková přiletěla z Kanady, kde žije s manželem, hokejistou Tomášem Plekancem a syny Matyášem (4) a Adamem (1), jen na čtrnáct dní. Hned po dokončení videa a nahrávky odletí zpět za oceán.

Fotogalerie
57 fotografií