Nejmladšího účastníka taneční soutěže přišla na přímý přenos podpořit jeho bývalá partnerka, dcera Jitky Asterové (56) Anna Linhartová (22), a vzala s sebou i nejlepší kamarádku Annu Fialovou (21). K herečce a zpěvačce známé z show Tvoje tvář má známý hlas pak měl po celý večer nejblíže.

„Jsem nezadaný, nějak teď žádný vztah nevyhledávám a co přijde, to přijde,“ řekl Blesku Piškula a podle fotek z následné party není vyloučeno, že by to něco přijít mohlo...

Parta tanečníků včetně Linhartové s Fialovou a jejich kamarádek se přesunula do vyhlášeného baru Kozička v centru Prahy. Ale přivítat se Zdeněk přišel jen s Fialovou, kterou si osobně odvedl dovnitř restaurace, kde se vesele popíjelo. V ranních hodinách odcházel v objetí jak blonďaté Fialové, tak i další hnědovlásky.

Nervy nadranc před přenosem a líbací orgie po něm

„Celá soutěž je pro mě psychicky náročnější, než jsem čekal, celý týden jsem ve stresu. Čím se vždy blížíme k přímému přenosu, tím víc ten stres nabývá,“ posteskl si Piškula.

Jakmile měl ale sobotní výkon za sebou, zase mu dost otrnulo. Jeho nevinné gesto na závěr večera inspirovalo další muže a vyvolalo doslova řetězovou reakci. Jakmile totiž Zdeněk na rozloučenou políbil tanečnici Lucii Hunčárovou (30), přítomní pánové na večírku toho hned využili. Jana Plodková a ani Kristýna Leichtová (31) tak nezůstaly ochuzeny o polibky, i když jim to nebylo moc příjemné.

VŠE O STARDANCE NA BLESK.CZ ZDE>>

Fotogalerie
54 fotografií