Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt krásné Mirky (†17): Doktorka ji poslala domů, za dva dny byla mrtvá

Mirka (†17) před sebou měla celý život.
Mirka (†17) před sebou měla celý život.  (Autor: Facebook)
Autor: lm - 
25. října 2016
21:27

Byla mladá, krásná a měla celý život před sebou. Sedmnáctiletá Mirka byla naprosto zdravá, ale přesto náhle a nečekaně skonala. V úterý ji začalo bolet na hrudi a už ve čtvrtek vydechla naposledy.

Sedmnáctiletá Mirka studovala obchodní akademii, ráda tancovala, milovala zvířata a měla velká plány. Dívka byla úplně zdravá a na nic si nestěžovala. V úterý ji ale začalo bolet na hrudi, a tak vyhledala svou lékařku. „Byla u ní, protože ji něco tlačilo na hrudi a měla rýmu. Lékařka ji vyšetřila, dala jí nějaké léky a poslala domů,“ popsala serveru Čas.sk teta dívky.

Dva dny poté se ale stalo něco, co nikdo nečekal. „Byla zdravá a jen pár desítek minut před smrtí byla u nás. Nic na ní nebylo znát. Otec se jí ještě stihl zeptat, jak jí je a ona odpověděla, že dobře. Pak si šla lehnout. A usnula navěky. Máma ji našla už mrtvou,“ řekla se slzami v očích Mirčina příbuzná.

Rodina se ze smrti milované dcery nemůže vzpamatovat. Na Mirčin pohřeb dorazily stovky lidí, hlavně spolužáků ze školy. Všichni se ptají, proč mladé děvče zemřelo. „Je to velmi smutné, že zemřela. Její diagnóza byla však nekompromisní. Zemřela na syndrom náhlého úmrtí. Selže něco, o čem my lékaři ani netušíme,“ myslí si její lékařka Ľubomíra Balážová. 

pakooo ( 27. října 2016 17:55 )

Nechapen niektorich ludi ze si s toho robia srandu a smeju sa do diskusie normalne aby vam ruky polamalo. pred 2 tyznami mala moja znama podobnu prihodu ale to bolo zasa silove vičerpanie 1 tyzden bola bez toho aby prehovorila alebo otvorila oči. a tiez mala bolest hlavy a hrudníka a ešte pracuje ako servírka a tie musia obskakovat ludí takze davajte pozor čo pišete alebo napišete. KED TO JE KOKO...A tak nič nepište lebo len si ubližite sami. uprimnu sustrast jej rodičom a bliskim

e.44 ( 26. října 2016 19:11 )

Ano, embolie je jednou z možných příčin. A vzhledem k tomu, že u náhlých úmrtí se vždy dělá pitva, příčina bude jistě odhalena. Otázkou je jen, jestli to zde bude sděleno.

lejdynka ( 26. října 2016 18:13 )

No, jestli brala antikoncepci, jako spousta holek v tomto věku, mohla mít potíže se srážlivostí a následnou embolii - tomu by odpovídala bolest na hrudi. Bohužel se to obecně dost podceňuje. Ale na to by po smrti jistě přišli, tedy doufám Hrůza, chudák holka a hlavně rodiče.

kdoasi ( 26. října 2016 10:26 )

Odbila-nebila...pořád ji někdo tloukl

e.44 ( 26. října 2016 03:22 )

Hele klídek, syndrom náhlého úmrtí u dospělých není nic vzácného a nedá se mu předcházet. Může ho odstartovat cokoli, od rozrušení, fyzické námahy až třeba po nástup chřipky. Ani kdyby jí doktorka poslala na veškerá možná vyšetření, nemuselo by se na to přijít. A umíš si představit, že by doktorka posílala na komplet vyšetření každého na koho leze chřipka nebo ho někde píchne? Když o tom nic nevíš, použij Google. Najdeš tam třeba toto: http://www.wikiskripta.eu/index.php/N%C3%A1hl%C3%A9_%C3%BAmrt%C3%AD Samozřejmě je mi jí líto. Ale hned někoho vinit .....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání