Soutěž krásy ještě ani nezačala a už se vyskytly první problémy. Projekt je šitý horkou jehlou a vše se domlouvá na poslední chvíli. Co ale nové majitele Evu Čerešňákovou a Martina Ditmara trápí nejvíce, je termín velkého finále.

Rozhodli jsme se uspořádat finále v pražské O2 areně, bohužel se nám naplánovaný termín v dubnu setkal s termínem hokejové play-off. A bohužel pro nás, v případě, že postoupí Sparta, dojde termínově ke střetu s Českou Miss. S pořadateli tedy v tuto chvíli hledáme řešení,“ řekl na tiskové konferenci Martin Ditmar.

Pro nás by bylo samozřejmě lepší, kdyby Sparta nepostoupila, ale když se tak stane, budou holt muset posunout zápas na jindy,“ dodal s úsměvem.

Nic není potvrzené

Haprující termín velkého finále není zdaleka jediným zádrhelem celé soutěže. Noví majitelé dosud nemají na sto procent potvrzenou účast známých osobností a missek z loňských ročníků, kteté by měly zasednout jak v porotě během castingů, tak jako poradci čtyř týmů odborníků. Ti budou připravovat finalistky na závěrečný galavečer.

Potvrzené není ani místo soustředění, kde finalistky předvedou své síly a schopnosti a zabojují o titul královny krásy.

A v neposlední řadě není dosud vyjasněné, která z českých televizí bude vysílat přímý přenos. „Do projektu jsme vstoupili teprve před pár týdny, zatím tedy jednáme se sponzory a máme připravené i jednání s televizemi. Budeme rádi, když se na spolupráci domluvíme,“ přiznala Čerešňáková.

A partner ji podpořil. „Jsme přesvědčeni, že je náš koncept tak odlišný od předchozích ročníků, že se bude líbit a na spolupráci se dohodneme,“ dodal Ditmar.

Novinky České Miss 2017

Úplnou novinkou soutěže krásy je, že dívky, které se přihlásí na casting, budou mít své profily online a budou si tak moct získat fanoušky ze sociálních sítí ještě před semifinálem. Nově o semifinalistkách rozhodnou také diváci, kteří budou mít možnost se na jejich výběru podílet pomocí hlasování. Ze sedmi regionů vyberou celkem 14 dívek, zbylých 36 dívek vybere porota.

Tu ale na tiskové konferenci České Miss 2017 Eva Čerešňáková s partnerem dosud nepředstavili. Rádi bychom spolupracovali se známými tvářemi a také zapojíme missky z loňských ročníků. Kdo usedne v porotě, ale zatím neprozradíme, vše je teprve v jednání,“ uvedla nová šéfka soutěže.

V jednání jsou také členové čtyř týmů odborníků, kteří budou finalistky připravovat na velké finále. Jejich součástí jsou také patronky soutěže, ty však zatím také nemají noví majitelé potvrzené. Zatím je tedy tváří projektu sama majitelka Čerešňáková.

Fotogalerie
6 fotografií