Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slovensko v šoku: »Nácek« Kotleba se fotil s dětmi z mateřské školky

Autor: shp - 
26. října 2016
20:45

Celé Slovensko zaskočil snímek dětí a učitelek z mateřské školky, které se na památku vyfotily v parlamentu. Společně s nimi totiž pro foto zapózoval i extremistický a kontroverzní politik Marian Kotleba. A poprask obřích rozměrů je na světě.

Fotka, kterou nemohou Slováci rozdýchat, byla zveřejněna na facebookové stránce Prečo ľuďom hrabe. Jsou na ní zachyceny učitelky a děti z mateřské školky v Petržalce v Uljušinové ulici. S vysmátým Kotlebou pózuje několik učitelek v čele s ředitelkou Máriou Králikovou. U nich stojí zhruba desítka dětí, které nemohly tušit, s kým se to zvěčnily na památku.

Už mám infarktový stav,“ zareagovala na skandál Králiková pro web Topky.sk. Přiznala se, že ví, kdo je Kotleba, jen fotce již prostě nedokázala zabránit. „My jsme se fotily s dětmi, přišel, postavil se a někdo nás vyfotil. Všichni se tam stavili, i Kollár, Tittel a on (Kotleba) přišel a postavil se tam,“ popsala ředitelka vznik fotky se slzami v očích.

Už když se k nim postavil, věděla, že jde o malér. „Mně nemusíte říkat, kdo on je, já jsem učitelka. Už tam jsem věděla, že je zle, jen jsem nechtěla před dětmi dělat infarktové stavy. Děti měly instrukce, že se jdeme podívat na vlajky a symboly. Fotily jsme se všude před vojáky. On se tam blbec postavil,“ uzavřela.

mucule ( 28. října 2016 21:47 )

 Proboha.... no a co?

tgbg ( 27. října 2016 07:00 )

Bývalí komunisti jsou stále na Slovensku v hlavních politických funkcích. Komunisti kteří rozkradli a vyplundrovali Československo..... divné, že ale náckovská komunistická sekta havlokomunistům nevadí RUSKO patří před Norimberský proces za vyvolání II. Světové války, okupace Afghanistánu, Československa, Maďarska, Gruzie... vyvolání občanských válek v na Ukrajině, v Sýrii, Libyi, teroristické puče v desítkách zemí jako arabské jaro alkajdy, barevné revoluce KGB, nacistický majdan na Ukrajině , ................režim RUSKA je zločinecký, neustále porušuje lidská práva, mezinárodní právo, územní celistvost jiných zemí ,ženevské konvence a prokazatelně vytváří teroristické organizace , čili tyto režimy jsou teroristické a patří mimo zákon

marti33 ( 26. října 2016 21:27 )

Pořád lepší než blbec a klerofašista Herrman.

Zobrazit celou diskusi