Levné, ale děsivé. Za pět korun oceníte možnost poslední záchrany, ale se strachem si ani nedosednete. Tak hodnotí naše WC hlídka záchodky na Smíchově, které děsí nejen Pražany.

Máte chuť si odložit kabelku? Na zem to nedoporučujeme. Ta byla v odpoledních hodinách značně znečištěná. Dokonce jsme v jedné kabince objevili rozšlápnuté výkaly. Takže buď ji nesundávejte z ramene, a nebo se ji můžete pokusit pověsit na kliku dveří, ale ani tam čistotu nezaručujeme.

Ubrousky na ruce nenajdete

Neradi se dotýká po umytí rukou kohoutku? Smůla. Bezdotykové baterie tady prozatím nemají a ani ubrousky, pouze elektronické vysoušeče rukou, které ruce stejně nikdy dobře nevysuší. Po mytí tak doporučujeme ještě vytáhnout dezinfekci z kabelky, která by vám při návštěvách takovýchto veřejných záchodků neměla chybět. 

Ačkoli tyto záchody připomínají hrůzu z dob komunismu, novinový papír na utírání už naštěstí nečekejte. Ale s třívrstvým toaletním papírem také nepočítejte. Přece jen za pět korun se dočkáte záchodu, do kterého můžete vykonat potřebu a za to můžete být rádi i s obyčejným nejlevnějším toaleťákem. 

Hodnocení WC v metru Anděl je na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší):

Hodnocení: 3

Prohlédněte si prostředí WC na Andělu v této galerii:

Fotogalerie
14 fotografií