Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mašlíkovou a Klause využil Alex z Prahy: Chlubí se známostmi a neplatí závazky

Autor: Marcel Mihalik - 
28. listopadu 2016
05:14

Jsem dobrý přítel Václava Klause! Tak údajně balil dívky na sex Alexandr Š. (35) z Prahy. Představuje se jako činovník Okamurovy SPD, libuje si v luxusu a ve společnosti modelek. Sexbomba Hana Mašlíková (34) ho ale obvinila, že jí dluží peníze.

Ego si Alexandr Š. ukájí společnými fotkami s celebritami a známými politiky. Třeba s exprezidentem Václavem Klausem (75) je hned na několika. Ulovil dokonce i snímek se žhavou kandidátkou na francouzskou prezidentku Marine Le Pen (48), když byla loni v Praze.

„Co se týče tohoto pána, matně si vybavuji, že se v červnu letošního roku pokoušel někdo jemu velmi podobný bez pozvánky proniknout na oslavu 75. narozenin Václava Klause, ale nebyl ochrannou službou vpuštěn,“ řekl Blesku Klausův mluvčí Petr Macinka. Podle něj bývalý prezident nedělá rozdíl mezi servírkou v baru, která si s ním chce udělat selfíčko, a někým, kdo ho o totéž požádá třeba po přednášce nebo při autogramiádě.

„Pochybuji, že by Václav Klaus tušil, kdo to je a zda se s ním někdy setkal,“ dodal k Alexandrovi Š. Macinka. Lovce selfíček zná ale velmi dobře vnadná kráska Hanka Mašlíková (34), která Blesku přiznala, že ji Alexandr Š. pěkně převezl.

„Tenhle údajný funkcionář politické strany SPD si rád pořádá nákladné akce, za které neplatí. Oslovil několik Miss a modelek, včetně mě, abychom se zúčastnily přehlídky šperků. Samozřejmě žádné z nás do teď nezaplatil a nekomunikuje,“ napsala modelka rozhořčeně na svůj Facebook k fotografii s Klausem s nadějí, že se přihlásí lidé s podobnou zkušeností.

A ejhle, dosud málo známý muž, proslavený jen několika fotkami s VIP osobnostmi, není vůbec žádné neviňátko. Mašlíkové se totiž ozvaly ženy, které Alexandra Š. poznaly a které prý pronásledoval, bil a některé skončily s trvalými následky. Jiné se podělily o to, jakým způsobem se Alexandr Š. prezentoval a kterak lákal ženy na sex.

„Zval mě na soukromou schůzku, říkal, že je v politice, dobrý přítel Václava Klause a tak podobně,“ napsala třeba Tereza Č. Jinou prý zase verboval do politiky kvůli jejímu vzdělání. „Hučel do mě, že musím do jejich strany, že potřebují titulované lidi, pozval mě na kafe, a když se ty jeho kecy nedaly poslouchat a zvedla jsem se, že odejdu, řekl mi: No počkat, kdo bude platit to kafe, já nemám peníze.“

Jeho obraz zámožného a vlivného muže snů, jenž si žije na vysoké noze a má tucet známých, se tak začal rozplývat jako sněhová vločka na rozpálené plechové střeše… Blesk kontaktoval Alexandra Š. několikrát na třech telefonních číslech, která byla k dispozici. Ani jeden telefon však muž nezvedl.

Jak se Alexandr Š. prezentuje:

Rád se fotí ve společnosti slavných a v luxusních vozech. Dovede strategicky plánovat, umí vyjednávat, hovoří anglicky a německy, jeho zájmy jsou golf a tenis. Praxe: 2016 – SPD Tomia Okamury, 2013–2016 – spoluzakladatel a předseda OK strany, 2011–2016 – jednatel firmy Alexandr & Company s.r.o., 2006–2010 – člen rady MČ Praha 2.

(zdroj: cz.linkedin.com)

Jaká je skutečnost:

Blesk dle dostupných veřejných databází ověřil, že Alexandr Š. byl skutečně v roce 2006 zvolen zastupitelem Městské části Praha 2. Od roku 2010 už ale v aktivní politice není, ačkoli se pokoušel zpět dostat v dresu OK strany. Je vůči němu vedena exekuce a v úterý Alexandra Š. čeká soud ohledně údajného ublížení na zdraví s trvalými následky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa