Návratu do Špindlu se už nemůže dočkat. „Tento víkend zahájíme sezonu!“ hlásí natěšeně. „Ve čtvrtek večer po půl roce zase vyrazíme na hory!“ prozradila Blesku modelka, jejíž jméno a tvář jsou bytostně spjaty s největším českým skiareálem.

Proto si také přišla do skicentra v pražských Vršovicích pro novou výbavičku od firem, se kterými spolupracuje. Užije ji, o tom žádná!

„Přes zimu trávíme s rodinou na horách každý víkend, protože děti mají pravidelné tréninky a často také závodí. Nejenom, že jsme vášniví lyžaři, ale jsem také modelka pod drobnohledem, a proto nemůžu nic podcenit,“ svěřila Verešová.

 

Na slavnostním zahájení sezony ve Špindlerově Mlýně, které se koná už tento víkend, tedy 10 a 11. prosince, za účasti modelek Jany Doležalové (35) a Gabriely Frankové (22) a s koncertem Marka Ztraceného (31), bude rozhodně za hvězdu.

A podle toho, co všechno si na pobyt na horách vybrala, opět nebude mít konkurenci. I když lyže s pozlaceným vázáním, které v minulosti dostala od léta spřízněné firmy, hned tak něco nepředčí...

Fotogalerie
52 fotografií