Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Odporná vražda 16letého chlapce: Měl uříznuté ruce a hlavu. Policie zatkla jeho kamaráda

Autor: aba - 
7. prosince 2016
11:43

Nejhorší okamžiky svého života prožívá rodina šestnáctiletého Manuela z Massachusetts. Zmizel 18. listopadu. Policie po něm odmítla vyhlásit pátrání s tím, že jistě jen utekl z domova. Teď však nalezli jeho tělo. Bylo znetvořené tak, že samotná pitva trvala neuvěřitelných 11 hodin. Vzápětí zadrželi jeho kamaráda.

 

Tělo mladého hocha bylo nalezeno silně znetvořené na břehu řeky v americkém městečku Lawrence ve státě Massachusetts. Ruce měl odseknuté a hlava se našla až 45 metrů od těla.

V neděli policie zatkla podezřelého – pouze patnáctiletého chlapce, který byl podle rodičů oběti s jejich synem osudný den venku. I podle výpovědi obžalovaného šli dva chlapci k řece, kam nikdo nechodí, ale prý jen proto, aby si zapálili jointa. Obžalovaný chlapec tvrdí, že pak odešel domů a o ničem neví.

Ovšem podle soudních dokumentů existuje svědek, kterému se obviněný chlapec přiznal. „Řekl mi, že udělal něco špatného. Řekl mi, že ubodal nějakého chlapce a uřízl mu hlavu,“ stojí v papírech. Policie bude případ dál prošetřovat. 

bobou ( 7. prosince 2016 12:57 )

Ani jedno, byl to "hezký" chlapec z USA...

DBBS ( 7. prosince 2016 12:55 )

Ne, jen debilní poloopice

trhnisinadledvinkou ( 7. prosince 2016 12:04 )

ten na fotce je hoch nebo hermafrodit?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání