Kriminalisté v Praze 4 od konce listopadu pracují na případu, při kterém muži v baru na Opatově někdo ukradl mobilní telefon, tablet a peněženku s několika tisíci korunami.

Celý incident vznikl kvůli hádce při placení útraty za alkohol, který měl poškozený v baru vypít. Jeden z obsluhy baru však nebyl ochotný k jakékoli diskuzi a zákazníkovi dal po pár větách několikrát pěstí do hlavy. Muž poté skončil na chvíli v bezvědomí. Když se probral, chtěl odejít a považoval tím věc za vyřešenou.

Video
Video se připravuje ...

Žena nejdřív sledovala, jak obsluha baru zákazníka mlátí, pak ho okradla. Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Jenže když z provozovny odešel, zjistil, že mu chybějí veškeré osobní věci, které mu někdo během toho sebral. Kriminalisté tak zahájili trestní stíhání se dvěma zaměstnanci baru pro podezření ze spáchání loupeže. Za tento trestný čin mohou jít i do vězení. Celého incidentu se také účastnila zatím neznámá žena, kterou se však do současnosti nepodařilo policii nalézt.

Jestliže ji na záběrech poznáváte, kontaktujte linku 158.  

Popis hledané ženy: věk okolo 25 let, výška přibližně 165 cm, střední postava, krátké světle hnědé vlasy pánského střihu. Na hlavě měla kšiltovou čepici. Pod spodním rtem měla piercing v podobě ostrého hrotu (špička).

Podívejte se na záběry ženy po potyčce: