U sester Kardashianových to občas vypadá, že nejde o žádný přehmat při výběru oblečení, ale spíš o záměr. Fakt, že Kim (36) a její mladší sestra Kendall Jenner (21) se obě promenádují po ulicích v průhledných šatech bez podprsenky, už tak asi nikoho nepřekvapí.

Aby média nevěnovala pozornost jen jim, pokusila se je další členka velké rodiny Kourtney trumfnout a na večírek přišla v černém koženém úboru, který spíše odhaloval, než zakrýval. Ani intimní partie nezakrýval tak důkladně. 

Australské herečce Nicole Kidman (49) se stalo něco podobného, ovšem u ní bylo jasné, že šlo o nehodu, která vykolejila i ji samotnou. Mohla si připadat jako slavná Marylin Monroe (†36), když se jí přímo na červeném koberci zvedla róba. Pohotově si na šaty přiložila ruce a snažila se zakrýt, co mohla.

Neposlušná dokážou být i ňadra, zvlášť když třeba člověk dovádí v moři v plavkách. S takovým trapasem se musela popasovat třeba interpretka hitu All I Want for Christmas Is You Mariah Carey (46).

Ani supermodelka Kate Moss (42) se na dovolené v Benátkách zrovna moc nehlídala. Jelikož si tehdy plnými doušky užívala vztah s o třináct let mladším přítelem Nikolaiem von Bismarckem, sama se zřejmě cítila jako mladice a klidně ve spodním prádle a nenamalovaná vyšla i na balkon hotelového pokoje.

Ovšem nemusí vždy jít jen o krásné dámy, někdy vykoukne něco i pánům. Výjimkou není ani manžel britské královny Alžběty II. (90), princ Philip (95). Ten si totiž oblékl tradiční kilt, ale už se nedržel zásady, že by měl držet nohy u sebe.

Všechny módní trapasy celebrit najdete v galerii>>

Fotogalerie
43 fotografií

 

 

 

 

 

Fotogalerie
43 fotografií