Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kanaďanka s rakovinou vsadila čísla ze snu. Dočkala se pohádkové výhry

Autor: Alexandr Božilov - 
5. ledna 2017
21:35

Štěstí se konečně otočilo čelem ke Kanaďance trpící rakovinou. Téměř 30 let neúspěšně sázela v loterii čísla, která se jí vyjevila ve snu. Jenže na konci minulého roku se dočkala a vyhrála pohádkové peníze.

Olga Benová z Nového Skotska měla v květnu roku 1989 velice zvláštní sen. Zdálo se jí totiž o výherní kombinaci čísel do loterie. A protože si čísla ze snu pamatovala i po probuzení, rozhodla se vyzkoušet štěstí v reálu. Jenže zázrak se zpočátku nekonal.

Kanaďanka ale v sázení nepolevila, přestože jí lékaři před čtyřmi roky diagnostikovali rakovinu a kvůli léčebným výlohám musela prodat dům. Štěstí se na ni usmálo na konci minulého roku. O své vysoké výhře v loterii však zprvu nevěděla.

„Ta čísla znám samozřejmě nazpaměť. Měla jsem dojem, že jsem je viděla večer po losování v televizi. Už ale špatně vidím a pak jsem na to zapomněla,“ popsala paní Benová v rozhovoru pro společnost Atlantic Lottery, která soutěž provozuje, jak málem výhru ani nezaznamenala.

Kanaďanka vyhrála miliony v loterii s čísly, která se jí před 30 lety vyjevila ve snu. Kanaďanka vyhrála miliony v loterii s čísly, která se jí před 30 lety vyjevila ve snu. | Facebook/Altantic Lottery

Až druhý den si paní Benová při pročítání novin všimla, že vyhrála 5,3 milionu kanadských dolarů (přes 100 milionů korun). Za ně si chce pořídit „snadno přístupný statek“ a rovněž se chce odměnit všem, kteří jí pomáhají v boji s rakovinou. Její manžel, děti a vnoučata se tak mohou těšit na výlet do Disney Worldu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi