Přestože Vondráčková natáčí romantickou komedii, nechybí v ní ani náročné a dramatické momenty! „První natáčecí den, kdy v kaskaderském kousku Lucie havaruje v autě, skončil až ve dvě ráno a Lucka musela statečně odolávat chladu a nepřízni počasí. Ten den bylo pouhých – 8 st. C , což je v Kanadě v podstatě příval teplého vzduchu,“ prozradila Adamcová, která se do Kanady vdala v devadesátých letech a filmařinou se živí i tam.

Někdejší moderátorka populárních Her bez hranic se s Lucií Vondráčkovou zná prý už od roku 1993. „Když  byla ještě  dítě, obsadila jsem ji vedle Ivety Bartošové do TV pořadu Vadí nevadí. Byl to jakýsi předjezdec nyní  tolik populárních soutěží, jako je Talent a podobně. Ten pořad jsem už tehdy sama napsala, vyrobila a sama vyprodukovala. Od té doby jsem se s Lucií neviděla, až jsme se setkaly v Kanadě, Lucka mi zavolala na mobil,“ vzpomíná Martina, které Lucie přišla do rány v době, kdy hledala představitelku hlavní role pro film, který chtěla produkovat.

„Věděla jsem, že Lucie má na to, aby hrála v mezinárodně obsazeném americkém bijáku, který půjde do světa,“ věří Adamcová s tím, že slovo dalo slovo a některé písničky do filmu složí Vondráčkové otec, hudebník Jiří Vondráček. „Pokud půjde vše podle plánu, píseň  z filmu by mohla být možná součástí nového Lucčina cédéčka,“ dodává producentka.

Fotogalerie
17 fotografií