Vozy prémiových značek, jako například Audi, BMW nebo Mercedes, mají ceny postaveny o něco výše, než jsou ceny vozidel evropské nebo asijské provenience. Je to především kvůli nadprůměrné kvalitě zpracování, moderním a úsporným motorům, bezpečnostním technologiím a také kvůli nespornému image těchto vozidel. Jenže jezdit s vozem prémiové značky je pro většinu řidičů bohužel nesplněný sen. Ale tak jako se občas na trhu objeví letenka do New Yorku za 2 tisíce korun, tak i v oblasti prodeje vozidel se tu a tam objeví nabídka, která nemá konkurenci. Jednu takovou jsme našli na webových stránkách Auto ESA.

Autor: AutoESA a.s.

„Aktuálně prodáváme například Audi A1, které má najeto pouhých 28 tisíc kilometrů, za pravděpodobně nejnižší cenu na trhu,“ říká Pavel Foltýn z Auto ESA. Auto je po prvním majiteli, nepoškozené a s opravdu velmi atraktivní výbavou. Posuďte sami – který vůz nabízí například CD přehrávač , klimatizaci, palubní počítač,  elektrická přední okna nebo dokonce vyhřívaná sedadla a parkovací senzory, za akční cenu nižší než 200 tisíc korun?

 „Nový vůz v této výbavě stojí přibližně půl milionu korun,“ říká Pavel Foltýn z Auto ESA a dostává se k informaci o aktuální cenové nabídce: „Tento konkrétní vůz však aktuálně nabízíme za akční cenu 179.999,-Kč  se splátkou již od  710,-Kč“. Podle Foltýna se tak jedná o naprosto bezkonkurenční nabídku na českém trhu.

Autor: AutoESA a.s.

A proč je vozidlo prodáváno za takto výhodnou cenu? „Vozidlo jsme zakoupili k promoakcím naší společnosti, které však letošním roce již nebudeme realizovat,“ vysvětluje Foltýn. Vůz si tak zahrál například v propagačním videu společnosti GripTV , kde jej řídila Michaela Sacherová, česká závodní jezdkyně. Video je ke zhlédnutí zde. „I proto, že jsme vůz využívali pouze k propagačním účelům, má najeto velmi málo kilometrů. Domnívám se, že se skutečně jedná o ojedinělou možnost, jak získat prémiový vůz za velmi nízkou cenu,“ uzavírá Foltýn.