V londýnském hotelu Landmark se o víkendu pořádala nevídaná veselka. Devatenáctiletá Irene Kogan, vnučka ruského oligarchy Valeryho Kogana, jehož jmění je odhadováno na 61 miliard korun, si tu za manžela brala Daniela Keveyho. A dědeček se pořádně plácl přes kapsu!

Jen Mariah Carey si přišla na 77 milionů za to, že přiletěla ze Spojených států a zazpívala novomanželům svou zamilovanou baladu We Belong Together. Mimo to vystoupil i Sir Elton John, který si za podobná vystoupení účtuje nejméně 30 milionů korun. Novomanželům zahrál svou píseň Tiny Dancer. „Tahle je pro Irene. Není sice tak maličká, ale jak vidím, tak je skvělá tanečnice,“ prohlásil hudebník. Na pódiu ho pak vystřídal slavný DJ Mark Ronson (41). Novomanželům navíc popřál vše nejlepší i herec Antonio Banderas.

Video
Video se připravuje ...

Mariah Carey a Elton John na svatbě vnučky ruského oligarchy Instagram, Youtube

Kolik výsledná svatba stála, je ve hvězdách. Podávalo se ale menu o devíti chodech, ve kterém nechyběl kaviár a další světové lahůdky. Nechyběl ani obří dort, skoro dvakrát tak velký jako ženich a nevěsta. Samotná noc v Landmark hotelu navíc přijde na zhruba 45 tisíc korun a hostů na veselce byly desítky. Pro Kogana, který patří k nejbohatším mužům Ruska, to ale patrně byly jen drobné...

Fotogalerie
21 fotografií