Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Satanista zmasakroval své příbuzné. Bůh ho prý podrazil, když mu vzal matku

Autor: Alexandr Božilov - 
17. ledna 2017
06:22

Ruská policie zadržela mladíka, který je podezřelý z toho, že tři své příbuzné zmasakroval sekerou. Motiv činu zatím není známý, ale spekuluje se i o možnosti, že je hrůzný zločin spojený se satanismem.

Zohavená těla starší ženy, muže a 14leté dívky objevila policie v sobotu ve vesnici Sosnovka ležící v centrální části Ruska. Všechny oběti nesly stopy po úderech sekerou. Zatímco dívka a žena už byly při příjezdu policie po smrti, těžce zraněný muž stále žil a zemřel až po převozu do nemocnice.

Policie oběti identifikovala jako babičku, sestru a otce 17letého Aleksandra Kireeva, kterého ze spáchání brutálních vražd podezřívá.

Ruská policie Ruská policie | Profimedia.cz - ilustrace

Zatím není zcela jasné, jak přesně a především proč k tragédii došlo. Podle místních úřadů se jednalo o spořádanou a bezproblémovou rodinu. Ruská média spekulují o tom, že mladíka podezřelého z trojnásobné vraždy silně zasáhla smrt matky, která zemřela před třemi lety na rakovinu.

„Říkal, že ho Bůh podrazil a že je teď na něj naštvaný,“ uvedl jeden z přátel Kireeva pro stanici REN TV. „Považoval se za satanistu, hlásal smrt Bohu a podobné věci,“ řekl podle zpravodajského kanálu 360 TV jiný známý údajného vraha. Je tak celkem pravděpodobné, že mladíka k vraždám dohnaly psychické problémy v kombinaci s koketováním s temnými kulty.

Policie z Tambovské oblasti, do které případ spadá, však zatím žádný motiv vražd nepotvrdila a případ nadále vyšetřuje.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi