Modelka Pavlína Pořízková, která se dlouho držela mezi desíti nejkrásnějšími ženami světa, rozhodně nepatří mezi podporovatele nového prezidenta USA Donalda Trumpa. "Nebudu se dívat na toho oranžového šaška, kterému jde jen o to, abychom se na něj dívali," prohlásila v rozhovoru pro Magazín MF Dnes.

"Můžu říct, co mi na něj nevadí? Bude to kratší. Ale vlastně mě nenapadá jediná věc. Možná má rád své děti. Jinak mi na něm vadí úplně všechno," uvedla bez zaváhání Pavlína s tím, že prezident určuje, co je normální, hlavně pro malé děti. 

"Váš syn může jít do školy a chytit holku za frndu, protože to přece řekl prezident a je to cool. Nebo proč by se nevysmál postiženému spolužákovi? Vždyť i prezident to dělá. Pro mě to normální není," dodala rozčíleně Pořízková.

Pavlína Pořízková se narodila v roce 1965 v Prostějově. Když jí byly tři roky, její rodiče emigrovali do Švédska, což pochroumalo její vztahy s rodiči. Když jí bylo 15 let, odstěhovala se do Paříže a v 18 se přemístila do New Yorku a naplno se věnovala modelingu.

Fotogalerie
15 fotografií