Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šokující zpověď dětské otrokyně: Anneke od 6 let sloužila pedofilům

Autor: lm - 
20. ledna 2017
20:01

Anneke Lucas (53) byla v šesti letech unesena a prodána na pobavení prominentním pedofilům v Belgii. Následujících dlouhých šest let jim musela sloužit a během této doby si prožila nepředstavitelné hrůzy. Mimo jiné viděla, jak umírají její kamarádi. Statečná žena nyní o všem promluvila.

Psal se rok 1969, když malou Anneke unesla žena, která pracovala jako uklízečka v její rodině. Spolu s manželem si vzali tehdy malou holčičku pod falešnou záminkou, že ji o víkendu pohlídají. Namísto toho ji ale prodali na víkend prominentním pedofilům v Belgii. „Později se do toho zapojila i moje matka a začala mě tam brát sama. Moje matka vlastně nikdy nebyla matkou. Byla to velmi nemocná žena a psychopat,“ popsala Anneke ve videu umístěném na server YouTube.

Kolem šestých narozenin se poprvé nedobrovolně zúčastnila skupinových orgií pořádaných na zámku. Malou holčičku použili pro sado maso show, připoutali ji v kleci, na krk jí dali železný psí obojek a přinutili ji jíst lidské výkaly.

„Mnohokrát mě znásilnili. Obvykle jsem tam byla na celou noc nebo na víkend, takže jsem byla znásilňována asi tak šest hodin týdně – tedy více než 1700 hodin, než mi bylo 12 let,“ uvedla žena.

Anneke nebyla jediným dítětem, které na orgiích zneužívali. „Ti dospělí muži byli součástí této sítě z různých důvodů. Bylo tam mnoho alkoholu a drog. Děti byly jen komoditou, nejvíce ceněnou komoditou, používanou na sex,“ řekla s tím, že dětem bylo vyhrožováno smrtí, pokud by odporovaly, nebo něco prozradily. „Musela jsem to dělat, protože mi vyhrožovali, že mě zabijí. Děti tam umíraly. Chlapce obvykle mučili, ale dívky rovnou zabíjeli. A nedělali to vždycky v soukromí, pamatuji si, jak jsem viděla tělo,“ popsala hrůzy.

Když bylo Anneke 11 let, pedofilové se rozhodli, že je jim už „k ničemu“ a měla být zabita. „Přivázali mě na řeznický pult, který byl úplně černý od krve dětí, které tam byly přede mnou. Jeden muž přinutil pět jiných dětí, aby mě mučily. Byla to součást jejich indoktrinace. Mučení trvalo několik hodin. Na předloktí mi přikládali rozpálené cigarety. Mé tělo je plné jizev a každá z nich mi připomíná ten moment.“

Anneke prý nakonec zachránil jeden z pedofilů, který uzavřel dohodu s vůdcem pedofilního kruhu. Vysoce postavenému politikovi za to příslibil, že pro něj bude pracovat. Muž, který ji mučil, byl později odhalen jako Marc Dutroux, který v roce 2004 dostal za únos a znásilnění šesti dívek, z nichž čtyři zabil, doživotí. Anneke doufala, že se tím odhalí celá pedofilní síť, ale případ byl uzavřen s odsouzením Dutrouxe.

Anneke v 16 letech utekla z domova a nakonec se usadila v New Yorku, kde vyučuje jógu. „Přála bych si, aby tohle nebyl můj příběh a vše bylo jinak, ale je důležité o tom mluvit. Desítky let jsem se snažila najít místo, kde se budu cítit hodna života.“

Anneke vychovává 15letou dceru, které vše loni přiznala. „Má dcera se mě před několika lety zeptala, proč nezná svou babičku, a já jí řekla že to není bezpečné. Celou pravdu jsem jí přiznala až loni. Vyslechla si to a po několika dnech mě objala. Bylo to velmi dojemné,“ uzavřela.

Belgická policie se k její zpovědi odmítla vyjádřit.

strong68 ( 21. ledna 2017 12:51 )

Týto ludia si nezaslúžia žiť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

londynskypes ( 21. ledna 2017 10:45 )

FrndaKrnda souhlasim

londynskypes ( 21. ledna 2017 07:28 )

ze a co jeji draha maticka ji nepotrestali asi koukala moc na horory

nika70 ( 20. ledna 2017 22:11 )

Já si to včera četla v originále a pak si našla hodně o Dutrouxovi a bude na tom dost pravdy. http://kriminalistika.eu/muzeumzla/dutroux/dutroux.html..

nika70 ( 20. ledna 2017 21:55 )

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4136536/Former-child-sex-slave-sold-Belgian-recalls-abuse.ht ml....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání