Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Amal Clooney čeká dvojčata! Které celebrity už je mají? A jak vypadají?

22. ledna 2017 | 06:00

Herce George Clooneyho (55) přestalo staromládenectví bavit už před čtyřmi lety, kdy se seznámil s právničkou Amal (38). O rok později si ji vzal a nyní je Amal těhotná a čeká dvojčata. Pár se tak těší rovnou na dvojnásobný přírůstek do rodiny! Komu dalšímu z celebrit už doma dvojčata dělají radost?

Osmatřicetiletá právnička a pětapadesátiletý idol žen se prý cítí, jako by vyhráli jackpot. Magazín InTouch Weekly přišel navíc s informací, že Amal už dokonce ví, že se dočkají kluka a holčičky. V šoubyznysu je několik dalších známých párů, kterým se narodila dvojčata. Jedním z nich je například Sarah Jessica Parker (51) a Matthew Broderick (54). Marion a Tabithu jim ale odnosila náhradní matka, protože Sarah se nedařilo otěhotnět.

Video se připravuje ...
Sarah Jessica Parker mluví o novém seriálu Divorce i Sexu ve městě • VIDEO: Youtube.com

Dvojčata mají také Julia Roberts (49) s manželem Danielem Moderem, Angelina Jolie (41) s Bradem Pittem (53), jejichž manželství je už minulostí, nebo Céline Dion (48). V českých vodách to jsou Michaela Maurerová (37) alias Digi z Ulice, Bára Basiková (53) nebo moderátorka Štěpánka Duchková (44). Více najdete níže ve fotogalerii!

 

Video se připravuje ...
Štěpánka Duchková prozradila děsivou příhodu ze svého dětství • VIDEO: Adriana Krátká

 

 

Autor: red