Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Horoskop sexu: Blíženci rádi experimentují, Štíři neznají hranice

/
  • (Shutterstock)
    21. ledna 2017 ● 06:00

    Přemýšleli jste někdy o tom, že to, jaký je váš partner v posteli, může souviset s tím, v jakém slunečním znamení se narodil? Ano, datum narození a hvězdy mohou hodně odhalit o sexuálních dovednostech. Zde je výčet silných a slabých stránek, které můžete využít ve svůj prospěch.

     

  • 1.

    Beran

    2803342:gallery:true:true

     

    Beran je ohnivý mix energie a houževnatosti, a to je také silná stránka v sexu, kterou můžete využít. No není to skvělé, když je partner houževnatý a nikdy nepřestane, dokud to nedostane? Hlavním znakem Beranů v sexu je jejich touha po tom, aby měli navrch a byli ve vedení. Snaží se být první, a to ve všem. Ano, uhodli jste, dokonce i v orgasmu. Právě to je jeho slabá stránka, musí se také naučit někdy počkat.

  • 2.

    Býk

    2803335:gallery:true:true

    Tomuto znamení vládne Venuše, která je smyslná. Takže, máte-li doma Býka, pak jeho silnou stránkou je právě smyslnost. Sladká slovíčka, měkké peřiny, polštářky, parfém, fantazie, med a šlehačka na vašich intimních místech. Býci jdou do detailu a i v sexu to chtějí mít perfektní. Na druhou stranu jim chybí spontánnost a tradiční postoj k sexu, což se může jevit jako slabost. Patříte-li k těm, kteří mají rádi nepředvídatelnost, pak povaha Býka v posteli vám může trochu vadit.

  • 3.

    Blíženci

    2803343:gallery:true:true

    Blíženci jsou energické a zvídavé znamení. Jejich život je neustálá škola všeho, což může být v sexu výhoda. Rádi se učí nové věci, rádi experimentují. Jsou aktivní a nejsou zkostnatělí. Jejich sexuální styl se neustále vyvíjí a přizpůsobuje se tomu, s kým spí. Pro Blížence není skoro nic tabu, jsou jedním z nejotevřenějších znamení zvěrokruhu. Ovšem jejich slabostí je právě onen rozsah pozornosti – jejich libido mívá krátké trvání. Když je přestanete bavit, najdou si někoho jiného. Chcete-li s nimi držet krok, musíte být pořád napřed.

  • 4.

    Rak

    2803344:gallery:true:true

    Nikdo vás nebude držet tak pevně za ruku jako Rak. S ním se budete cítit vždy v bezpečí, a to i v sexu. Do milování dávají ty nejsladší emoce a náklonnost, pokud vás skutečně milují nebo je jim s vámi dobře. Nebuďte překvapení, pokud sex s nimi bude spíše duchovním spojením. To je naopak plus. Nevýhoda? Podobně jak Váhy můžou i Raci sklouznout k necitlivosti, a to tehdy, když jim něco nesedne. Pak může být sex i hrubější a nepříjemný.

  • 5.

    Lev

    2803340:gallery:true:true

    Lvi následují v posteli ultra romantický model. Typická je pro ně vášnivost a odvaha. A bez ohledu na to, jak dlouho to potrvá, vyvolá ve vás pocit, že jste jedinečná a budete se cítit jako hlavní hrdinka harlekýnky. Očekávejte ale limity v extravaganci, atmosféře a dramatu. Lvi mají pověst samolibých dravců, kteří milují sami sebe víc než jiné. To může způsobit, že budou v posteli někdy líní a budou adorovat jen sami sebe.

  • 6.

    Panna

    2803333:gallery:true:true

    Panna si klade za cíl vždy partnera potěšit. Bude ráda a bez remcání přizpůsobovat svoje sexuální schopnosti vašim potřebám, které ve finále dodají sexu efektivitu. Panny jsou sice bystré, ovšem jejich genialita někdy v posteli tak trochu uniká. Nejsou nejlepšími iniciátory sexu, někdy je potřeba je přemlouvat, abyste je do postele vůbec dostali, a to je jejich slabost. Ovšem když už je tam dostanete, užijete si i s nimi.

  • 7.

    Váhy

    2803336:gallery:true:true

    Váhám vládne smyslná Venuše, takže partner v tomto znamení bude stavět na první místo smyslnost a eleganci. Sex s nimi je především o vytvoření krásného zážitku, na který nezapomenete. Když se ocitnete v posteli s partnerem ve znamení Panny, budete mít pokaždé pocit, že jste milováni. Na druhou stranu, Váhy mají nekonfliktní povahu, takže mohou být někdy pasivně agresivní, zvláště když budete chtít diskutovat o sexuálních potřebách.

  • 8.

    Štír

    2803338:gallery:true:true

    Štír je vládcem sexu a sex je druhé jméno pro toto sluneční znamení. Nicméně, jakmile se s ním dostanete do postele, přestává být bezpečno. Se Štírem mizí v sexu jakékoli hranice a vy z nich dostanete to nejlepší, co můžete. Bezpomínečnou sexuální oddanost. Bohužel, někdy se Štíři mohou chovat fatálně, někdy se mohou stavět do role obětí. Dbejte na sexuální tajemství, které spolu sdílíte v posteli, protože jinak budou v pokušení pošpinit vaši pověst.

  • 9.

    Střelec

    2803337:gallery:true:true

    Střelec je v sexu šikovný průzkumník, vnímavý a optimistický. S ním je sex jako výlet do zábavního parku. Někdy to může být poněkud náročné pro vaše smysly, zejména pokud spolu nejste dlouho. Pozor, vaše randění může mít krátké trvání, Střelci jsou nejvíc svobodomyslné znamení, které miluje nezávislost. Někdy jsou to samotáři ve svém vlastním srdci, kteří provozují sex i s tím, ke komu nic necítí. Pak je sex neosobní a bezvýznamný a vy byste se mohli cítit jako sexuální oběť, kterou pouze někdo využívá.

  • 10.

    Kozoroh

    2803341:gallery:true:true

    Nenechte se zmást, Kozorozi ovládají umění milování mistrovsky a nakonec to vždycky vyjde najevo. To, že jsou obecně podceňováni, využívají ve svůj prospěch a převádějí to pak v tajnou zbraň, kterou vás oslní. Jsou jako víno, čím je starší, tím jsou lepší a zrají. Kozorozi potřebují čas, aby i v sexu byli lepší a aby se synchronizovali s vámi. Chce to tedy hlavně trpělivost, žádný spěch.

  • 11.

    Vodnář

    2803339:gallery:true:true

    Vodnáři jsou inovátoři, takže sex s nimi jsou obvykle hra plná experimentů. Rádi prozkoumávají svou sexualitu i tu vaši. V sexu patří k nejotevřenějším, což z nich dělá doslova nestoudné partnery, kteří se v posteli chovají jako divoši. Ovšem na druhou stranu umí být i rezervovaní a sex vnímají spíše z duševního hlediska než fyzického. Proto můžete mít někdy pocit, že jde vlastně jen o duchovní experiment než o erotický zážitek.

  • 12.

    Ryby

    2803334:gallery:true:true

    Ryby jsou intuitivní a rozumí řeči těla velmi přirozeně, rády a bez potíží se sladí se svým partnerem a vždy budou o krok napřed. Sex s nimi je velmi vnímavý a emotivní a taky velmi povznášející. Přesto Ryby někdy působí černobíle, dokážou být sobečtí, nebo naopak nesobečtí. V případě, že jsou sobci, pozor na jejich doslova virtuózní schopnost přehodit na vás vinu. Cítili byste se pak v emocionální pasti.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz