Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hulvát stíhal ženu v autě a sprostě jí nadával: Prý mu nedala přednost

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie  (Autor: Shutterstock)
Autor: aba - 
22. ledna 2017
23:26

Jako opravdový „gentleman“ se projevil muž v Plzni, který neváhal jet za nebohou řidičkou, která mu zřejmě někde po cestě nedala přednost, až do nemocnice, kde ji napadal slovy a podle svědků se po ní i ohnal.

Celý případ, který se odehrál ve středu 18. ledna, nahlásila na policii svědkyně události, která celou aféru viděla právě z parkoviště u nemocnice. Té nebyl osud druhé ženy lhostejný a podle jejího názoru by měl hrubiána někdo potrestat i přes to, že poškozená sama se ještě policii neozvala.

„Paní tomu muži možná někde nedala přednost, ale to si pouze domýšlím. Pak zřejmě ta paní před mužem začala ujíždět a on jel za ní a na celou ulici troubil. Myslím, že do nemocnice vjela ze strachu. Co se dělo tam jsem pak již viděla na vlastní oči. Muž tam za ženou vyběhl z auta a řval, že neumí dávat přednost a že je kráva. Pak ten muž ženě otevřel dveře auta, dál na ní řval a pak se po ni do auta i oháněl rukou. Jestli paní schytala i nějakou ránu, nevím, ale rozhodně tam do ní strkal a pak zase běžel do svého auta a z místa odjel,“ popsala svědkyně nehody pro sever krimi-plzeň.

Policie potvrdila, že případ prošetřuje jako přestupek proti občanskému soužití a čeká na to, až se ozve sama poškozená.

smeagol ( 23. ledna 2017 21:55 )

Zenska mozna jela jako kra*a, ale on je nevylecitelny koko*. Jednou mu prdne cevka a svetu se zase o kousek ulevi.

londynskypes ( 23. ledna 2017 08:10 )

zenska jede jako k r a ..f A se mu nedivim

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání