Hull nechal extravagantní dům, který pojmenoval Swingers Palace, postavit zcela podle svého návrhu a jeho životní styl plný striptýzu se projevil i na konečné podobě domu. V centrální hale je dominantou domu obrovský bazén ve tvaru králíčka Playboye, jeho uši jsou pak vodní tunely, které vedou do dvou oddělených ložnic.

Dům má několik barů, čtyři ložnice, několik koupelen, saunu a střechu s terasou. Oslav ku příležitosti otevření domu se zúčastnilo 10 000 lidí. Na tehdejší dobu šlo o velice výstřední a velice nákladnou stavbu, kterou si ale Billy a jeho žena Gloria užívali pouhý rok. Poté byl Billy zatčen a souzen za daňové podvody a hlavně za přípravu nájemné vraždy. Zaplatil si totiž vraha, který ze světa sprovodil manželčina milence.

Soud ho odsoudil na dvacet let vězení a dům tak osiřel. Dodnes se neví, zdali Hull zemřel ve vězení, nebo z něj po dvaceti letech skutečně vyšel. Záznamy totiž kromě toho, že nastoupil do výkonu trestu, už dále nic neříkají. Ještě záhadnější je osud jeho ženy, o které od doby uvěznění Hulla neexistuje jediná zmínka.

Dům ale stále stojí a dál chátrá a stal se i oblíbenou destinací všech urban fotografů, kteří se specializují na opuštěná místa. Na unikátních fotografiích můžeme vidět, co zbylo z extravagantních stěn plných zrcadel a ikonického bazénu. Mládež z okolí dům za desetiletí zdevastovala a posprejovala, většina skel a zrcadel je rozbitá, ale ikonický bazén, který měl vodopád a vlastní zvlhčování vzduchu, je stále ještě tak dominantní, jako býval kdysi.

Fotogalerie
16 fotografií