Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chlípná učitelka svedla žáka: Vydíráním z ní pak dostal 700 tisíc na drogy

Autor: lm - 
26. ledna 2017
12:25

Chlípná učitelka (27) svedla čtrnáctiletého žáka a pak za to pořádně zaplatila! Mladík ji totiž začal vydírat a donutil ji, aby mu za jeho mlčenlivost zaplatila celkem 28 tisíc dolarů (705 tisíc korun). Přišla na to ale jeho matka a vše oznámila policii...

Texaská učitelka společenské výchovy Thao Doan (27) poznala pravou cenu zakázané lásky. Učitelka si začala psát se svým žákem přes internet a v létě 2015 se sešli a měli spolu sex. Jejich milostná aférka pak pokračovala až do prosince, od ledna ji pak nezletilý milenec ale začal vydírat.

Toho měsíce začal ženě volat neznámý člověk, který jí vyhrožoval, že vše prozradí, pokud mu nedá peníze. „Nekecám, jen mě sleduj. Už se připravuju na to, že ukážu fotky a všechno policii. Tohle není žádná hra,“ stálo v jedné zprávě s obzvláště špatnou gramatikou. Vyděrač patrně mluvil o snímku nahého poprsí, který učitelka svému milenci poslala. 

Thao Doan postupně v menších částkách vyděrači, o jehož pravé identitě pravděpodobně neměla zdání, předala na 28 tisíc dolarů (705 tisíc korun). Navzdory tomu měla se studentem znovu pohlavní styk v prosinci 2016. Policistům vše oznámila matka chlapce, které bylo divné, kde její syn bere peníze, za které si kupuje alkohol a drogy.

Chlípná učitelka skončila v poutech, student-vyděrač podle místních médií pravděpodobně nebude čelit žádnému obvinění. Na snímky dalších chlípných učitelek se můžete podívat v galerii pod článkem.

vosavopruz ( 26. ledna 2017 14:46 )

 učitelka vypadá dost dobře,kdybych byl jejím žákem,tak teda nic proti

starka ( 26. ledna 2017 13:59 )

Vida vida,jakou kultúru nám ti zlatí amerikáni předvádí.Jen se Češi učte,to je d e m o k r a c i e !!!

alfasamec ( 26. ledna 2017 13:09 )

Co učitelka, tak to pěkná chlípnice. Mladé chlapecké masíčko je láká. A starý alfasamec si musí leštit bidlo sám.

TrojanSlovakia ( 26. ledna 2017 13:01 )

 Pedofilka a narkoman.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání