I když se všichni domnívali, že rozvod Řepky a Erbové bude pořádný mediální humbuk, přece jenom jsou oba horké hlavy, tak jejich dvouleté manželství bylo rozvedeno v tichosti, aniž by si toho někdo všiml. 

„Naše manželství je přes půl roku plně uzavřené. Papírově, soudně a mezi námi není nic, kvůli čemu bychom se měli potkávat u soudu. Měli jsme nesporný rozvod, tzn. že na všem jsme se domluvili a naše záležitost manželství je plně uzavřená,“ sdělila Blesk.cz Vlaďka.

A zatímco její první manžel Zdeněk Bahenský má soudem určeno, jak a kdy se má vídat s dcerou Viktorkou, tak Tomáš Řepka, s nímž má syna Marcuse, nic podobného nemá. „Vše záleží na naší domluvě, jsme oba dospělí lidé,“ míní modelka. I přestože toho v manželství s Tomášem hodně zažili, tak rozhodně ničeho nelituje.

„Pořád to pro mě bude člověk, kterému bych nikdy neublížila, a vždycky to pro mě bude táta. Ale momentálně mezi námi není žádný vztah a nemáme potřebu si volat,“ tvrdí Erbová, která na křest kalendáře Miss hasička dorazila s novým přítelem Michalem Gulašim. „Cítím se nesmírně vyrovnaně, děti jsou šťastné. Michal si je vzal doslova za své, děti ho milují a to je pro mě jako pro mámu nesmírně důležité,“ prozradila.

Fotogalerie
76 fotografií