Má dokonalou postavu, práci, super auto a přítele, který by jí snesl modré z nebe. Nela Slováková, která se proslavila v reality show Hotel Paradise se svůj luxusní život, který si užívá plnými doušky, rozhodně nesnaží nějak skrývat. Naopak. "Mně se tenhle život líbí, tak proč ho nežít," uvedla Slováková v Top Star magazínu na Primě.

"Popsala bych se jako obyčejná holka, která se snaží být úspěšná. Jde si za svým cílem, tvrdě a nehodlám se toho vzdát," popsala se blondýnka, která má nejvíce práce v létě, kdy se věnuje prodeji své značky plavek. V zimě si hlavně užívá a fláká se.

Její život je zkrátka naplněn, luxusními dovolenými, nádherným oblečením a pocitem, že se na peníze nemusí ohlížet. Co kdyby ale tohle všechno mělo skončit a musela by vyžít s dvaceti tisíci na měsíc? Zvládla by to? "V žádném případě. Hrozně obdivuji lidi, kteří tohle dokáží. Když vyděláš 50 tisíc, 100, 200, tak už se neohlížíš. Máš ten život jednodušší. Život bez peněz je prostě stres, deprese. Nezávidím to těm lidem. Je mi jich líto. A když někoho takhle vidím, nějaký sociální případ, tak říkám Martinovi (přítel - pozn.red) nebo mamce: Pojď, dáme jim peníze nebo jim něco koupíme," přiznala Nela, která se slovenským přítelem už chodí dva roky a který se o ni také královsky stará.

#drepuj a #nehejtuj ;)

Fotka zveřejněná uživatelem Nela Slováková (@nelaslovakova),Pro 8, 2016 v 2:06 PST

Fotogalerie
26 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Nela Slováková z Hotelu Paradise: Příteli prohlížím mobil, jsem dominantní a žárlivá! Thomas Kruchina, Petr Soukup