Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nechte se zasáhnout láskou

7. února 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Ručně dohotovené šperky v této sezóně hravě a vášnivě interpretují milostné symboly a zprávy lásky.  Inovativní a živé kombinace barev, kovů a glazury představují vzrušující nové způsoby, jak se ozdobit city, potěšit někoho svou náklonností či vyjádřit lásku a oslavovat ji.

Pro svátek sv. Valentýna 2017 PANDORA vytvořila kouzelný recept na milující styl pomocí šperků, které ztělesňují různé aspekty lásky. Oboustranné náušnice Pavé kapky ze sterlingového stříbra rozšiřují populární řadu šperků Kapky a je možné je nosit hned dvěma způsoby. Tyto abstraktní Amorovy šípy, ozdobené více než 300 kubických zirkonií, které byly všechny zasazeny ručně, představují jedinečný dárek mezi osobami, které se milují. Jsou ideálním důkazem náklonnosti.

Autor: Pandora


Prsten Srdce navždy ze sterlingového stříbra oslavuje tradiční ikonu lásky prostřednictvím dvou kubických zirkonií ve tvaru srdce na koncích obroučky. Prsten může symbolizovat srdce zamilovaného páru, která bijí jako jedno, či připomínat pouto přátelství, které odolá zkouškám času. Klíč k interpretaci jeho krásného významu leží v srdci kohokoliv z vás.

Autor: Pandora

Šperky PANDORA nabízejí něco pro každého. Ať už hledáte dárek pro milovanou osobu, něco zvláštního pro sebe nebo jen hledáte inspiraci, určitě zde najdete něco výjimečného.

Ve vzduchu je láska, neváhejte a načerpejte inspiraci na pandora.net

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Pandora